Halloween acteurs gezocht!

Figuranten/acteurs gezocht!

Open auditie: 15 september, 19:00-21:00

Ook dit jaar komt er weer een Halloween evenement aan! Wat we precies gaan doen houden we nog even geheim, maar we zijn druk op zoek naar figuranten/acteurs die het leuk vinden om dit evenement tot een succes te maken! Daarom organiseren wij een open auditie avond op 15 september, van 19:00 tot 21:00 bij het Vrouwenhof, in Roosendaal!

Wat krijg je van ons? 
  • We zijn natuurlijk geen Walibi fright nights, maar dat betekent niet ons Halloween evenement minder leuk is! Tijdens de auditie avond mag jij namelijk zelf je rol uitkiezen! Zo kun jij zelf kijken welk karakter het beste bij jou past.
  • Je wordt begeleid door een collega voor en tijdens het evenement.
  • Een toffe acteer ervaring tijdens het grootste evenement van Vrouwenhof.
  • Een maaltijd en drankje voor de start van het evenement.
  • Na het evenement sluiten we de avond ook gezellig af met een drankje!
Wat vragen we van jou? 
  • Dat je minimaal 18 jaar bent.
  • Het leuk vindt om te acteren en het niet eng vindt om dichtbij het publiek te komen.
  • Dat je op 22 september, van 20:00 tot 21:30, beschikbaar bent voor de officiële rolverdeling en belangrijke informatie voor het evenement.
  • Dat je op 27 oktober van 15:00 tot 23:00 beschikbaar bent. Dan treffen we de laatste voorbereidingen voor het evenement waarna het your time to shine is!

Klinkt dit jou als muziek in de oren en kun je niet wachten om jouw talenten aan ons te laten zien? Meld je dan aan via onderstaande formulier en kom op 15 september naar de auditie avond!

informatie auditie avond

De auditie avond is vooral om kennis te maken met jou als figurant/acteur/actrice! Zo hangen wij alle beschikbare rollen op in het restaurant en kun je zelf kijken welke rol jij het leukste zou vinden om te vertolken, Wij zullen dan ook met je in gesprek gaan over wat je al kan, of je eventueel al ervaring hebt en waarom jij denkt dat deze rol het beste bij je past. Dialogen voorbereiden & jezelf al verdiepen in een rol is dus nog niet nodig. We willen je vooral leren kennen & je matchen aan de perfecte rol!

Hou er rekening mee dat wij niet weten hoeveel aanmeldingen wij krijgen en er een kleine kans is dat er meer aanmeldingen dan rollen zijn. Desondanks gaan wij ons uiterste best doen om iedereen die komt auditeren ook een rol te geven, desnoods met wat extra rollen die tijdens de auditieronde nog niet beschikbaar zijn. Wij hopen natuurlijk op veel enthousiastelingen zodat we iedereen een leuke rol kunnen geven! 

Meld je aan!

Open auditie: 15 september 19:00-21:00

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
(Vereist)

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

 

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 18 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

 

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stem op ons! Stem op ons! Stuur een appje