Halloween acteurs gezocht!

Figuranten/acteurs gezocht!

Ook dit jaar komt er weer een Halloween evenement aan! Wat we precies gaan doen houden we nog even geheim, maar we zijn druk op zoek naar figuranten/acteurs die het leuk vinden om dit evenement tot een succes te maken! Daarom organiseren wij een eerste informatie avond op 17 mei van 19:00 tot 20:30 bij het Vrouwenhof, in Roosendaal!

Wat krijg je van ons? 
  • We zijn natuurlijk geen Walibi fright nights, maar dat betekent niet ons Halloween evenement minder leuk is! Tijdens de auditie avond mag jij namelijk zelf je rol uitkiezen! Zo kun jij zelf kijken welk karakter het beste bij jou past.
  • Je wordt begeleid door een collega voor en tijdens het evenement.
  • Een toffe acteer ervaring tijdens het grootste evenement van Vrouwenhof.
  • Een maaltijd en drankje voor de start van het evenement.
  • Na het evenement sluiten we de avond ook gezellig af met een drankje!
Wat vragen we van jou? 
  • Dat je minimaal 18 jaar bent.
  • Het leuk vindt om te acteren en het niet eng vindt om dichtbij het publiek te komen.

Klinkt dit jou als muziek in de oren en kun je niet wachten om jouw talenten aan ons te laten zien? Meld je dan aan via onderstaande formulier en kom naar de informatieavond op 17 mei!

Meld je aan!

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje