steptour

Elektrische steptour

Ben je op zoek naar een uniek uitje in de omgeving Roosendaal?

Zoek niet verder! Op onze e-step rijd je gemakkelijk weg en met snelheden tot wel 25km/u ervaar je een ultiem gevoel van vrijheid. Een tour op onze e-step zal je gegarandeerd een leuke dag bezorgen. Combineer de e-step met één van onze andere arrangementen voor de complete ervaring!

Nu inclusief een gratis pannenkoek! Na de tour kunnen jullie gezellig napraten onder het genot van een van onze heerlijke pannenkoeken. Klik hier om de pannenkoeken te bekijken! (Let op, de pannenkoeken specialiteiten zijn uitgesloten van deze actie)

Het is mogelijk om de e-steps te huren met maximaal 8 personen, de e-steps zijn geschikt voor personen vanaf 16 jaar, LET OP: Kinderen onder de 16 jaar kunnen dus niet mee.

Voor €27,50 per step kun je de steps huren voor 2,5 uur. Hierbij kun je kiezen om een door ons samengestelde route te rijden, maar je kunt natuurlijk ook je eigen route bepalen. De prijs van de pannenkoek zit hierbij inbegrepen, drankjes dienen wel nog los afgerekend te worden!

Op zoek naar een activiteit voor de gehele dag? Bekijk ook eens onze borrel en barbecue arrangementen en combineer deze met de e-step tour!

Steps huren? Vul onderstaand aanvraag formulier in, of stuur een mail naar events@vrouwenhofroosendaal.nl.

Doe nu een aanvraag voor de unieke e-step tour!

Wij zoeken personeel!

Altijd al in een gezellig team hebben willen werken terwijl je gasten een onvergetelijke dag bezorgt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zoeken toppers die ons team willen komen versterken! Benieuwd geworden? Klik dan hier om te solliciteren.

Reserveer hier direct!

Stuur een appje