Kinderrommelmarkt 2022

Komen jullie naar de kinderrommelmarkt?

Zondag 11 september vindt de kinderrommelmarkt weer plaats! Van 10.00u-16.00u kunnen jullie de kinderrommelmarkt bezoeken. Naast de rommelmarkt zullen er ook verschillende activiteiten plaatsvinden. Zo is er een minidisco en een rad van fortuin, kinderen altijd prijs! Natuurlijk kun je ook gewoon lekker komen spelen in de speeltuin of genieten van een drankje op ons terras.

Wil je een stand op de kinderrommelmarkt?

Zonder verkopers natuurlijk geen rommelmarkt, ruim dus snel je kasten op en kijk nog eens op de zolder. Verzamel alle overbodige spullen en koop een standplaats!

Tussen 09:00 uur en 09:30 uur worden alle standhouders verwacht op het terrein van het Vrouwenhof Roosendaal. Jullie kunnen dan rustig de spullen uitstallen op de toegewezen standplaats. LET OP! Het is niet mogelijk om met de auto het terrein zelf te betreden. Je dient de spullen al lopend of met een eigen kar naar binnen te brengen. Wil je een standplaats naast een bekende? Zorg dan dat je tegelijk aankomt om je aan te melden. Het verdelen van de standplaatsen gaat op volgorde van aankomst.

De rommelmarkt vindt plaats van 10:00 uur tot 16:00 uur. Tussentijds inpakken en vertrekken is niet mogelijk. Na afloop dien je de niet verkochte spullen weer mee te nemen. De rommelmarkt is bedoeld voor 2e hands spullen; er mag geen detailhandel plaatsvinden. Je dient zelf voor een kraampje, tafel, kleed o.i.d. te zorgen. De ondergrond van het terrein kan variëren van zowel gras tot zand tot bestrating. Het is niet mogelijk om hierin een voorkeur door te geven.

Als standhouder ontvang je een lot voor de loterij, exclusief voor onze standhouders, waarbij je kans maakt op verschillende prijzen!

Spulletjes verkopen?

Wil jij dus je oude spulletjes verkopen op onze kinderrommelmarkt? Koop dan hier je standplaats ticket! Een standplaats bedraagt €10,00 voor een vak van 2,5×1,5 meter. VOL=VOL

Voor alle kinderen die meekomen met een standhouder dient er een kinderticket t.w.v. €0,- bijbesteld te worden. LET OP: deze tickets kunnen alleen samen met een standhouder plaats ticket besteld worden. Vergeet dit dus niet!

of toch liever kopen?

Struin jij liever rond, op zoek naar de aller beste aankoop? Dat kan ook! Tijdens de kinderrommelmarkt is de entree €1,- per kind. Volwassenen en abonnementhouders zijn gratis.

Koop hier onder je tickets en ga op zoek naar jouw perfecte aankoop terwijl de kinderen lekker rond kunnen rennen in de speeltuin!

 

Maandag 18 juli en dinsdag 19 juli gesloten

Belangrijk bericht!💦😰
Wegens de verwachte, extreme hitte aanstaande maandag 18 en dinsdag 19 juli, temperaturen rond de 40 graden, zullen wij helaas onze deuren dichthouden. Verder zijn we élke dag geopend!☀️
We willen maar al te graag deze heerlijke vakantie met jullie vieren!🥳
Tot snel bij Vrouwenhof!

Reserveer hier direct!

Stuur een appje