Pasen mobiel
Pasen banner desk
9 & 10 april 2023

Pasen

Vier samen pasen bij Vrouwenhof!

Ook dit jaar vieren we weer Pasen bij Vrouwenhof! Op eerste en tweede Paasdag hebben wij verschillende paasactiviteiten voor jullie. Ga jij op zoek naar alle eieren in de speeltuin, of ga je liever voor onze overheerlijke paasbrunch?

Pasen met het hele gezin!

Paasbrunch

Samengesteld door onze chefs, goedgekeurd door de paashaas! Op beide paasdagen kunnen jullie van 10.00u tot 12.00u genieten van een heerlijke paasbrunch. Wat kunnen jullie verwachten?

  • Assortiment van broodjes met beleg
  • Heerlijke pancakes met topping
  • Yoghurt met fruit en cruesli
  • Huisgemaakte salades
  • Een gekookt eitje
  • Water & sinaasappelsap

Dit ontbijtje is natuurlijk niet compleet zonder het zoeken van eieren! Voor €3,50 kunnen jullie tussen 12.00u en 13.00u de paashaas helpen met het zoeken naar alle paaseieren in de speeltuin. Kies voor de combiticket ‘Paasbrunch & eieren zoeken’ om de activiteit met bovenstaand tijdslot te bestellen.

Abonnementhouders

Heb je een Vrouwenhof abonnement én kom je langs voor de paasbrunch? Dan kun je gratis meedoen aan de activiteit eieren zoeken! Kies hiervoor het ticket ‘Paasbrunch & eieren zoeken abonnementhouders’. Dit ticket is alléégeldig i.c.m. een geldig Vrouwenhof abonnement.

Paasbrunch volwassenen: €20,00
Paasbrunch kinderen: €15,00 (incl. entree)

Paaseieren zoeken

De paashaas heeft jouw hulp hard nodig! Heel de speeltuin ligt vol met eieren die gezocht moeten worden. Doe jij ook mee? Voor €3,50*  kun jij de paashaas helpen en krijg je daarna ook nog een paaszakje vol verrassingen!
*exclusief toegang tot de speeltuin

Eieren zoeken is mogelijk op zowel zondag 9 april als maandag 10 april, tussen 13.30u en 14.30u. Je tijdslot kies je bij het kopen van de tickets. Mocht je deze activiteit samen met de paasbrunch willen kopen, dan zit hier een ander tijdslot aan vast. Houd hier rekening mee tijdens het bestellen van de tickets

Abonnementhouders

Heb je een abonnement? Dan hoef je natuurlijk geen entree te betalen, kies dan voor het ticket ‘Paaseieren zoeken abonnementhouders’. Dit ticket is alléén geldig i.c.m. een geldig Vrouwenhof abonnement.

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 15 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

Reserveer hier direct!

Stuur een appje