18 november

Pietendisco

Pietendisco, 18 november

Vrouwenhof 14:30 – 18:30

Op 18 november is het weer zover, de intocht van sinterklaas! Sinterklaas zal deze dag aankomen in de haven van Roosendaal en hij komt natuurlijk niet alleen.

Om de aankomst van Sinterklaas en de Pieten in te luiden kunnen jullie na de intocht gezellig langskomen voor onze Pietendisco! Kom dansen op de leukste Sinterklaasmuziek en misschien komen de Pieten ook nog even langs om te kijken…

De entree is deze dag helemaal gratis! Je hoeft geen entreetickets te kopen. Uitgeput van het dansen? Dan kunnen jullie plaatsnemen op ons terras of in ons restaurant voor een heerlijke pannenkoek of drankje. Reserveren is niet verplicht, wel aanbevolen!

Zien wij jullie dan?

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

 

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 18 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

 

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje