Winteractiviteiten

Komen jullie gezellig langs?

In de weekenden hebben wij de leukste winteractiviteiten voor jullie klaar staan! Met gezellige activiteiten voor jong én oud, winterse sferen, vuurtonnen, dekentjes en heerlijke warme drankjes. Leuk om even een frisse neus te halen met de hele familie!

Alle activiteiten beginnen om 13:00 en zijn gratis tenzij anders aangegeven.

Activiteiten december-januari

10 en 11 december – Hap-Stap-Shop route
Ontdek de leukste en lekkerste plekjes van Roosendaal door middel van een gezellige winterse wandelroute. Tijdens de wandeltocht kom je op verschillende horeca locaties (ook bij ons!) en kun je de leukste cadeautjes kopen. Voor tickets & informatie klik hier !

10 december 16:00 tot 20:00 uur
11 december 14:00 tot 17:00 uur

18 december – WK finale voetbal
Komen jullie ook met z’n allen naar de finale kijken? Om 16:00 zenden wij de finale live uit in ons restaurant! Hier zullen verschillende hapjes en drankjes te verkrijgen zijn en krijgen jullie ook een rondje van ons. Voor de wedstrijd kunnen jullie ook kijken wie er het beste is in voetgolf! Meld je gezin hier aan.

24 december – Kerstborrel
De feestdagen inluiden met een heerlijke borrel met je vrienden of familie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Geniet van heerlijke drankjes en hapjes en laat de kinderen heerlijk los in de speeltuin. Natuurlijk kunnen de kinderen ook lekker dansen op de kerstmuziek, kleuren of een kerstfilm kijken onder het genot van een warme choco!

Activiteiten januari-maart

15 januari – Bingo
Genieten van een gezellige Bingo middag voor het hele gezin? Neem dan opa of oma zeker mee naar het Vrouwenhof. Kom langs voor leuke prijsjes, lekkere hapjes en natuurlijk een hoop gezelligheid. Koop je bingo kaarten hier!

5 februari – World Nutella day
Wie houdt er nu niet van Nutella? Op deze dag hebben wij verschillende exclusieve Nutella lekkernijen en korting op een Nutella pannenkoek. Komen jullie gezellig langs?

11 & 12 februari – Valentijnsdag
De dag van de liefde! Wie dit dan ook mag zijn, liefde is voor iedereen. Vier de liefde met een heerlijke borrelplank die je met iedereen kan delen! Nog even geduld, deze zal binnenkort te bestellen zijn.

Maart – Opening zomerseizoen
In maart begint het zomerseizoen weer! Luid jij deze met ons in? Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie

Maandag 18 juli en dinsdag 19 juli gesloten

Belangrijk bericht!💦😰
Wegens de verwachte, extreme hitte aanstaande maandag 18 en dinsdag 19 juli, temperaturen rond de 40 graden, zullen wij helaas onze deuren dichthouden. Verder zijn we élke dag geopend!☀️
We willen maar al te graag deze heerlijke vakantie met jullie vieren!🥳
Tot snel bij Vrouwenhof!

Reserveer hier direct!

Stuur een appje