springkussen

Arrangementen

Heb jij ook zo'n zin in een feestje?

Bij Vrouwenhof maken we van elk bezoek een feestje! Heb je iets te vieren? Dan staan wij paraat om jouw speciale gelegenheid om te toveren tot een geweldig feest. Of het nu gaat om een familiebijeenkomst of een knallende 40ste verjaardag, wij zijn dé place to be. Wij regelen alles, zodat jij zonder zorgen volop kunt genieten.

Of je nu met of zonder kinderen komt, iedereen is welkom! Kies uit onze vaste arrangementen en vul ze aan met een van onze extra opties. Heb je vragen of wil je een datum optie? Stuur dan een mailtje naar info@vrouwenhofroosendaal.nl

Hieronder vind je alle mogelijkheden, laten we er samen een feestje van maken!

Onze arrangementen

pannenkoekenfeest
Kinderfeestje
Waar is dat feestje?

De speeltuin is een geweldige plek om een kinderfeestje te houden. Geniet van onze enorme speeltuin en sluit de dag af met een heerlijke pannenkoek of frietjes!

Wij hebben diverse kinderfeestarrangementen, klik snel verder.

Barbecue
Ideaal voor groepen!

Wij bieden al sinds jaar en dag de mogelijkheid om bij ons te barbecueën. Dit kan het hele jaar door, voor het vaste bedrag vanaf € 32,50 per persoon. Er is natuurlijk ook aan de kinderen gedacht, hier hebben we een apart tarief voor!

Ontdek nu de verschillende mogelijkheden.

Pannenkoekengourmet
Uniek & lekker!

Wil je zelf een keer pannenkoeken? Doe dit dan met al je vriendjes en vriendinnetjes! Tijdens het pannenkoekengourmet bak je de lekkerste pannenkoeken met diverse toppings. Ook leuk voor een feestje thuis!

Kijk snel verder voor de mogelijkheden.

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje