springkussen

Arrangementen

Heb jij ook zo'n zin in een feestje?

Wij maken van elk bezoek aan het Vrouwenhof een feestje, maar heb je nu echt iets te vieren? Dan zijn wij er ook voor je! We maken van iedere gelegenheid een te gek feestje, ook voor een familiefeest of een 40ste verjaardag zijn wij de perfecte plek. Wij zorgen ervoor dat het jullie aan niks ontbreekt en je kunt genieten van het feest.

Met of zonder kinderen, je bent altijd welkom bij ons. Wij bieden verschillende vaste arrangementen aan en deze kun je zelf naar wens uitbreiden. Reserveer snel en eenvoudig via de reserveer direct knop. Wil je een optie op een datum of wil je meer informatie? Vermeld dit dan bij de opmerkingen.

Neem hieronder een kijkje naar de mogelijkheden die we aanbieden.

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

 

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 18 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

 

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stem op ons! Stem op ons! Stuur een appje