Barbecue

Barbecueën met het hele gezin!

Barbecueën bij het Vrouwenhof is altijd een goed idee! Of je nu iets te vieren hebt, gezellig samen wil zijn met vrienden en familie of gewoon omdat het kan. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in onze speeltuin terwijl jij zorgeloos bijkletst. En maak je vooral niet druk om de afwas, deze doen wij natuurlijk voor je!

Wat krijg je er bij?

Naast de overheerlijke stukjes (vega) vlees zijn er natuurlijk ook nog andere lekkernijen om de barbecue compleet te maken:

– Huzaren-, kartoffel-, en rundvleessalade
– Rauwkostsalade
– Knoflook-, zigeuner-, saté- en cocktailsaus.
– Stokbrood met kruidenbrood
– Frietjes met sauzen

Zoals hierboven vermeld zitten er ook 3 consumpties per persoon bij. Overige drankjes worden op de rekening gezet.

Begeleiding door onze collega’s

100% ontzorgd worden? Laat ons het vlees voor jullie bakken! Voor een meerprijs van 25 euro hoeven jullie nergens meer naar om te kijken. Deze optie is bij te boeken tijdens het reserveren.

Wat verder belangrijk is

Als je een van onze barbecue arrangementen boekt, zorgen wij voor een plekje voor je op ons terras! Je mag hierbij tijdens de reservering zelf kiezen of je ons zijterras of privéterras wilt reserveren.

Wij zorgen voor jullie & jullie gasten! Zo kan iedereen onbezorgd genieten van een feestje zonder zorgen, waarbij de kinderen ook de speeltuin in kunnen. Onze arrangementen zijn aan te vullen met extra’s tijdens het reserveren.

Entreeprijzen & abonnementen

Bij een kinderarrangement zit geen entree inbegrepen. Voor alle aanwezige kinderen geldt een entreeprijs van €5,50. Komen jullie na 16:00 dan is de entree gratis.

Bij een aantoonbaar geldig abonnement hoef je geen entree te betalen.

 

Het ideale personeelsuitje

Bij het Vrouwenhof snappen we precies wat nodig is om een personeelsuitje te laten slagen: goed eten, een relaxte sfeer, en natuurlijk elkaar! Daarom is ons BBQ arrangement zo’n hit. Gezellig samen zijn in de buitenlucht, met een bord vol lekker dat recht van de grill komt. Van sappige burgers tot smaakvolle veggie opties, we hebben aan iedereen gedacht. Het mooiste? Jullie hoeven niks te doen, behalve te genieten. Wij regelen de boel, van de eerste vonk tot de laatste kruimel. Of het nu de hoofdactiviteit van de dag is of jullie alleen komen om af te sluiten met een volle maag, bij Vrouwenhof Roosendaal kun je met jullie personeelsuitje terecht.

Waterspeelgebied Vrouwenhof

BBQ in Roosendaal

Voor de beste BBQ in Roosendaal, waar zowel smaak als gezelligheid centraal staan, is het Vrouwenhof dé plek. Of je nu met een kleine of grote groep komt, onze BBQ voor groepen biedt voor ieder wat wils. In onze groene omgeving midden in het centrum, eindigt elke BBQ in een geslaagde dag. Ons  team zorgt ervoor dat jullie BBQ in Roosendaal soepel verloopt, van het aansteken van de grill tot het serveren van de heerlijkste gerechten. Speciaal voor BBQ groepen bieden we een breed assortiment aan vlees, vis, vegetarische opties en frisse salades, zodat iedereen kan genieten van de perfecte barbecue.

Barbecue vrouwenhof

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje