Barbecue

Barbecueën met het hele gezin!

Barbecueën bij het Vrouwenhof is altijd een goed idee! Of je nu iets te vieren hebt, gezellig samen wilt zijn met vrienden en familie of gewoon omdat het kan. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in onze speeltuin terwijl jij zorgeloos bijkletst. En maak je vooral niet druk om de afwas, deze doen wij natuurlijk voor je!

Wat krijg je er bij?

Naast de overheerlijke stukjes (vega) vlees zijn er natuurlijk ook nog andere lekkernijen om de barbecue compleet te maken:

– Huzaren-, kartoffel-, en rundvleessalade
– Rauwkostsalade
– Knoflook-, zigeuner-, saté- en cocktailsaus.
– Stokbrood met kruidenbrood
– Frietjes met sauzen

Zoals hierboven vermeld zitten er ook 3 consumpties per persoon bij. Overige drankjes worden op de rekening gezet.

Begeleiding door onze collega’s

Zijn jullie met meer dan 40 barbecueënde personen? Dan zal een van onze collega’s het vlees bakken voor jullie!

Onder de 40 personen kan dit ook geregeld worden. Hier reken wij een meerprijs van 1 euro per persoon, voor 1 uur. Geef dit aan in de reservering!

Wat verder belangrijk is

Als je een van onze barbecue arrangementen boekt, reserveren wij een plekje voor je op ons terras! Afhankelijk van de grootte van de groep en de beschikbaarheid, kiezen wij een geschikt plekje voor jullie uit.

Wij zorgen voor de gasten terwijl jullie gezellig kunnen kletsen en genieten van een feestje zonder zorgen. Ondertussen kunnen de kinderen onbeperkt genieten in de speeltuin.

Door onze arrangementen weet je vooraf waar je aan toe bent en kun je, afhankelijk van je budget, een feestje op maat samenstellen.

Entreeprijzen & abonnementen

Bij een kinderarrangement zit geen entree inbegrepen. Voor alle aanwezige kinderen geldt een entreeprijs van €4,50. Komen jullie na 16:00 dan is de entree gratis.

Bij een aantoonbaar geldig abonnement hoef je geen entree te betalen.

 

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

 

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 18 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

 

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stem op ons! Stem op ons! Stuur een appje