bier terras
Winterse biertjes

Borrelarrangementen

Wij houden wel van een feestje . . . .

Heb jij iets te vieren? Kom naar Vrouwenhof! Je bent bij ons welkom voor een familiefeest, een 40ste verjaardagsfeest of iets heel anders. Wat je ook wil vieren, wij hebben hier een passend arrangement voor. Wil je de dag beginnen of eindigen met een lekkere pannenkoek, broodje of een heerlijke BBQ? Het is jouw feestje!

Overige informatie

Een borrelarrangement is te reserveren vanaf 10 personen. Bij het reserveren van een arrangement zoeken wij een mooi plekje voor je uit op één van onze terrassen. Je krijgt dan een eigen afgescheiden stuk terras en wij zorgen ervoor dat jij en je gasten zorgeloos kunnen genieten van een hapje en een drankje. Dit geeft jullie de mogelijkheid om rustig te kletsen en bij te praten, terwijl de kinderen lekker ravotten in de speeltuin. Je krijgt een eigen gastheer/gastvrouw, die geheel tot jullie beschikking staat.

Helaas kunnen wij geen weersgarantie geven; wat we wel kunnen garanderen is een droog en warm plekje bij regen of koud weer. Je hebt dan de mogelijkheid om uit te wijken naar een plekje in ons gezellige restaurant of naar een plekje onder de overkapping, heerlijk warm met terrasheaters.

Kinderen

In verband met ons waterspeelgebied en als het regent, dan is het raadzaam om voor de kinderen schone kleding mee te nemen, zodat ze droog en schoon weer mee naar huis gaan. Wij als volwassenen vinden regen niet leuk, maar de kinderen vinden het heerlijk om de speeltuin te ontdekken in de regen. Nemen de kinderen geen arrangement af? Dan dient er nog entree betaald te worden. Hebben ze een abonnement, dan is de toegang gratis.

Graag horen wij 1 dag voor het feest het definitieve aantal gasten. Dit aantal komt dan ook op de rekening te staan.

bar pannenkoekenrestaurant
corona bucket
borrelplankje
serveerster
bierbucket

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

 

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 18 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

 

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stem op ons! Stem op ons! Stuur een appje