bier terras
Winterse biertjes
Begint het al te borrelen?

Borrelarrangementen

Wij houden wel van een feestje . . . .

Vrouwenhof in Roosendaal is de ultieme feestlocatie voor jong én oud! Of je nu een jubileum, verjaardag of gezellig samenzijn viert, bij ons ben je aan het juiste adres.

Terwijl de kinderen zich vermaken in onze speeltuin, genieten de volwassenen van een compleet verzorgde dag waarbij ze heerlijk kunnen bijpraten. Sluit de dag in stijl af met een heerlijk gerecht van onze menukaart of van onze Vrouwenhof BBQ! De leukste (en lekkerste) afsluiter van de dag.

Onze arrangementen

Of breid je borrelarrangement uit!

Praktische Informatie

Een borrelarrangement is te reserveren vanaf 10 personen. Bij het reserveren kies je zelf waar je wilt zitten: ons privéterras of het zijterras. Je krijgt dan een eigen stuk terras waar wij zorgen voor een onvergetelijke dag! Onze collega’s zorgen voor een heerlijke dag met genoeg mogelijkheden om rustig bij te kletsen terwijl de kinderen ravotten in de speeltuin.

Helaas kunnen wij geen weersgarantie geven; wat we wel kunnen garanderen is een droog en warm plekje bij regen of koud weer. Je hebt dan de mogelijkheid om uit te wijken naar een plekje onder onze overkapping met terrasverwarming. Wij kunnen helaas geen uitwijkmogelijkheid naar ons restaurant garanderen.

Kinderen

In verband met ons waterspeelgebied (en als het regent), dan is het raadzaam om voor de kinderen schone kleding mee te nemen. Zo kunnen ze altijd schoon en droog mee naar huis! Wij als volwassenen vinden regen niet leuk, maar de kinderen vinden het heerlijk om de speeltuin te ontdekken in de regen.

Belangrijk: Nemen de kinderen geen arrangement af? Dan dient er nog entree betaald te worden. Hebben ze een abonnement, dan is de toegang gratis.

Graag horen wij 1 dag voor het feest het definitieve aantal gasten. Dit aantal komt dan ook op de rekening te staan.

bar pannenkoekenrestaurant
corona bucket
borrelplankje
serveerster
bierbucket

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje