Eten en Spelen

Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof

Eten en spelen na een bezoek aan Designer Outlet Roosendaal

Na een dag vol winkelen bij Designer Outlet Roosendaal is Vrouwenhof de ideale plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijke maaltijd. Onze kindvriendelijke omgeving biedt een speeltuin waar de kinderen veilig kunnen spelen terwijl je geniet van onze diverse menukaart. Of je nu zin hebt in een lichte snack of een uitgebreid diner, bij Vrouwenhof vind je altijd iets lekkers. Maak je dagje uit compleet met een bezoek aan ons restaurant en ervaar de perfecte afsluiting van je shopdag.

pannenkoek appel
pannenkoek serranoham
pannenkoeken

Dichtbij Designer outlet Roosendaal

Vrouwenhof is de perfecte plek voor een maaltijd na een dag winkelen, dankzij onze gunstige ligging vlakbij Designer Outlet Roosendaal. Slechts een paar minuten rijden en je bent er al! Deze nabijheid maakt Vrouwenhof de ideale stop om even bij te komen en te genieten van een heerlijke maaltijd terwijl de kinderen spelen in onze ruime speeltuin. Of je nu zin hebt in een snelle hap of een uitgebreid diner, bij Vrouwenhof vind je altijd iets lekkers. Kom langs en ontdek hoe makkelijk en comfortabel een stop bij Vrouwenhof kan zijn na een dagje shoppen.

Sluit de dag af met een glimlach

Een dagje winkelen bij Designer Outlet Roosendaal kan erg vermoeiend zijn voor kinderen. Lange wandelingen, drukte en wachten maken dat ze snel hun energie kwijt zijn en rusteloos worden. Dit kan het winkelen minder leuk maken voor zowel de kinderen als de ouders. Daarom is een ontspannende pauze essentieel. Bij Vrouwenhof kunnen de kinderen heerlijk spelen in onze ruime speeltuin terwijl jij geniet van een heerlijk diner. Zo is Vrouwenhof de beste oplossing om iedereen weer op te laden en de dag met een glimlach af te sluiten.

Heerlijk uiteten met kinderen

In ons pannenkoekenrestaurant het Vrouwenhof begrijpen we dat uit eten gaan met kinderen soms uitdagend kan zijn. Daarom hebben we alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat zowel ouders als kinderen optimaal kunnen genieten van hun tijd bij ons. Terwijl ouders zich te goed doen aan onze heerlijke pannenkoeken, variërend van klassieke recepten tot verrassende nieuwe combinaties, kunnen de kinderen hun energie kwijt in onze veilige en ruime buitenspeeltuin. Voor alle kleintjes staat er natuurlijk iets lekker op ons menu.

Mocht het moment aanbreken dat de kleintjes zich aan tafel beginnen te vervelen, dan kunnen ze lekker gaan spelen in onze buitenspeeltuin. Dit geeft ouders de kans om even op adem te komen, te genieten van hun maaltijd, of simpelweg te ontspannen met een kopje koffie terwijl ze weten dat hun kinderen zich in een veilige en vermakelijke omgeving bevinden. Kortom, ons restaurant in Roosendaal is de ideale locatie om een hapje te gaan eten met de kinderen.

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje