Pop-up VR free roam experience

Don't Scream

Don't Scream - Escape Room

Wat je ook doet, don’t scream

Komiek en duivels genie William Boeva neemt je mee naar zijn rijk der angsten! Beleef plezier in een escape room waar je oog in oog komt te staan met je eigen donkerste angsten…

Vol angst en schrik, gaat je hart sneller slaan bij het horen van enge geluiden. Schuilt er iets achter de volgende hoek, of lijkt dit maar zo? Ben jij normaal het dappere type? Ben daar nu maar niet zo zeker van. Betreed deze VR escape room met een bang hart, maar laat je vooral niet de schrik op het lijf jagen. Er is geen genade voor zij die gillen!

Vanaf €29,95 p.p

Met meer dan 6 personen? Geen probleem! De groep wordt dan opgedeeld zodat iedereen kan spelen.

Beleef angstaanjagend veel plezier & sta oog in oog met je grootste angsten!

VR-OUWENHOF @ THE PARK

In samenwerking met the Park Playground hebben wij een tijdelijke pop-up locatie in het hartje van Roosendaal! In deze nieuwe virtuele wereld ga jij verschillende uitdagingen aan samen met je team. Samenwerking en creativiteit staan centraal in deze werelden, daarom is deze activiteit ideaal voor vrienden, familie, partners en collega’s!

Voordat jullie beginnen krijgen jullie duidelijke instructies van een van onze collega’s. Hierna waan je jezelf in een wereld van virtuele uitdagingen! Ontsnappen jullie uit deze escape room?

Na dit intensieve avontuur nodigen wij jullie uit om heerlijk na te borrelen in ons restaurant! Natuurlijk zijn jullie ook welkom voor een heerlijke lunch of diner. Hieronder vind je alle mogelijkheden!

Maak je dag compleet!

T/M 14 JANUARI TE BOEKEN!

Samen met je vrienden, geliefde of familie! Onze VR experiences zijn al te boeken vanaf €29,95 p.p.!
Woensdag t/m zondag van 12:00 tot 20:00

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

 

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 18 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

 

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stem op ons! Stem op ons! Stuur een appje