27 oktober 2023

Halloween bij Vrouwenhof!

De erfenis van landgoed Vrouwenhof

Het landgoed Vrouwenhof stamt al uit de jaren 1300 en kent vele geheimen, geheimen die al vele jaren goed verborgen zijn. Elk jaar op 27 oktober komen alle oud bewoners van het landgoed tot leven. Dat maakt het landgoed deze dag een mysterieuze plaats, de oud bewoners doen namelijk hun uiterste best om hun geheimen en erfenis goed verborgen te houden. Het verhaal gaat zelfs dat iedereen die op deze dag het landgoed betreedt er niet meer uitkomt…

Op 27 oktober organiseren wij in samenwerking met de oud bewoners een unieke en eenmalige wandeling over het landgoed aan. Om de erfenis onder de oud bewoners te houden hebben ze elk jaar vers mensenvlees en bloed nodig om weer een jaar van te kunnen leven. Zij zullen er deze dag alles aan doen om te voorkomen dat jij er met de erfenis vandoor kan gaan.

Durf jij het aan om de erfenis van landgoed Vrouwenhof te zoeken en daarbij de geheimen van het landgoed te ontrafelen? Koop dan hieronder snel je tickets voor dit voor jou eenmalige evenement. En misschien kom jij thuis met de erfenis of blijf je achter bij de bewoners en hoop jij volgend jaar ook op vers vlees!

*Disclaimer. Wij adviseren dat de kinderen minimaal 7 zijn om deel te nemen aan de tocht. Gelukkig is er ook genoeg te doen in de speeltuin zelf! Dit is iets minder eng, hier hanteren wij de adviesleeftijd van 4 jaar. 

Programma

Tijdens deze spannende avond is de speeltuin open en kunnen de kinderen spelen. Kijk wel goed uit waar je speelt, er lopen een paar verdwaalde oude bewoners over het landgoed Vrouwenhof. Op diverse punten zijn activiteiten op gezet.

Het terras is geopend en bij de buitenbar zijn de hapjes en drankjes eenvoudig te bestellen. Kijk ook hier goed uit voor de oud bewoners van het Landgoed.

Dan hebben we voor deze avond de tijden nog even op een rijtje gezet.

Timetable
17:30 De geheime poort van het Landgoed opent.
17:30 Start tocht voor de kleinste onder ons bij vervagend daglicht.
17:30 Buffet is geopend!

Zorg dat je op tijd in de rij staat. De laatste groep start om 22.00u
Hou rekening met drukte tussen 20.00u en 21.30u.
De wachtrij staat voor de verloren Mammoet 

20:00 Buffet sluit
21:30 Rij sluit voor de tocht (deze tijd kan afwijken afhankelijk van de wachttijd).
22:00 De laatste groep mag de tocht starten
23:00 Het landgoed sluit de poorten, maken dat je weg bent voordat de geesten je te pakken krijgen!

 

Trick or (tr)eat!

Tijdens de zoektocht naar alle geheimen van het landgoed is een goede bodem een vereiste. Dit kun je natuurlijk ergens anders doen, maar wij pakken dit jaar griezelig goed uit! Van 17:30u tot 20.00u kun je voor maar € 17,50 per volwassene en € 15,00 per kind onbeperkt genieten van bloedsoep (tomatensoep), vers opgegraven saté op een stokje met bruine smurrie, gemalen zombie (hamburgers), de restjes in een pan gemikt en laten staan tot het op je tong smelt (stoofvlees) en plakjes hersenen (pannenkoekjes). Uiteraard met de kwaliteit die je van de ons gewend bent.

Per volwassene zit er 1 consumptie inbegrepen. Kinderen mogen op vertoon van hun bandje de hele avond ranja halen bij de bar.

Let op: tickets voor het buffet zijn enkel te bestellen tijdens de bestelprocedure voor de toegangstickets

De verloren Mammoet
Bij de verloren Mammoet (’t Olifantje) is het verzamelpunt voor de tocht. Hier kun je nog snel even wat voorraden inslaan voor tijdens het wachten, voor de tocht of het hiernamaals. Het is nog niet zeker dat je het einde haalt….

Als je de tocht overleefd hebt, dan is er bij de verloren Mammoet het nodige lekkers te koop. IJsjes, snoep, frietjes enz enz.

Abonnementhouders

Het ticket voor een abonnementhouder bedraagt € 8,50 en is alleen geldig i.c.m. een geldig abonnement.
Koop je dit ticket zonder een geldig abonnement dan zijn wij genoodzaakt € 4,00 extra* te vragen bij binnenkomst.

Meer informatie over abonnementen vind je hier.

 

*incl. service en administratiekosten

Dit evenement wordt medemogelijk gemaakt door

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

 

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 18 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

 

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stem op ons! Stem op ons! Stuur een appje