Eten en Spelen

Lunchen met kinderen bij Heerle

De ideale plek om te lunchen met kinderen in regio Heerle

Restaurant Vrouwenhof is de plek waar je comfortabel kunt lunchen met je kinderen. Ons restaurant is helemaal ingericht op gezinnen, zodat ouders ontspannen kunnen genieten van een heerlijke lunch terwijl de kinderen zich prima vermaken in onze grote buitenspeeltuin. Met een vriendelijke sfeer en een gastvrij team staat Vrouwenhof bekend als het meest kindvriendelijke restaurant in de buurt van Heerle. Hier maken we van lunchen met kinderen een zorgeloze en plezierige ervaring voor iedereen.

Een menu voor alle leeftijden

Onze menukaart bij Vrouwenhof is zorgvuldig samengesteld met opties die zowel volwassenen als kinderen aanspreken. Van zoete pannenkoeken tot rijk belegde broodjes en salades, wij hebben iets voor iedere lunch in regio Heerle. Voor de kleintjes hebben we speciale kindermenu’s die niet alleen lekker maar ook leuk zijn om te eten. Of je nu kiest voor een traditionele kinderfavoriet of een gezonde twist, bij ons kun je altijd rekenen op verse ingrediënten en een menu dat met zorg is samengesteld. Lunchen met kinderen in Heerle wordt bij Vrouwenhof een smakelijk avontuur!

Spelen en lunchen in onze speeltuin

Na de lunch hoeven kinderen zich geen moment te vervelen dankzij onze ruime en veilige buitenspeeltuin. Terwijl de ouders nog even natafelen, kunnen de kinderen zich uitleven op de glijbanen, schommels en andere speeltoestellen. De speeltuin is vanuit het restaurant goed zichtbaar, dus je kunt ontspannen en genieten terwijl je kinderen in het zicht spelen. Onze speeltuin maakt lunchen met kinderen in regio Heerle bij Vrouwenhof niet alleen gemakkelijk maar ook onvergetelijk. Het is de perfecte manier om een middag vol plezier en lekker eten te combineren.

pannenkoek appel
pannenkoek serranoham
pannenkoeken

BELANGRIJKE INFORMATIE

Ons vrolijke pannenkoekenrestaurant ligt in speeltuin Vrouwenhof. Hou er rekening mee dat je van 1 maart t/m 31 oktober entree betaalt. Wil je enkel komen eten dan raden wij je aan voor de lunch onderstaande in acht te nemen. Wil je komen dineren dan raden we je aan om na 17:00 te komen, dan betaal je namelijk geen entree meer.

Een goede tip is om een abonnement af te sluiten! Zo kunnen de kinderen altijd komen spelen, weer of geen weer. Bij 4 keer spelen heb je de prijs er al uit. Zo krijg je ook nog korting op een feestje & in de winter 50% korting op je pannenkoek! Lees hier meer over onze abonnementen.

Wat als ik alleen wil lunchen?

Geen probleem!

“Ik wil graag alleen lunchen in het pannenkoekenrestaurant en ik wil geen gebruik maken van de speeltuin.” Daar hebben wij een oplossing voor! Je krijgt een tijdslot van 2 uur om te eten bij ons restaurant. Voordat je naar binnen gaat betaal je entree, maar ben je binnen 2 uur terug bij de entree dan krijg je dit geld gewoon terug! Ben je niet binnen 2 uur terug dan ben je een gast van de speeltuin.

Deze regeling geldt voor jou wanneer:

  • je komt tussen 11:30 uur & 15:00 uur
  • je entree ‘betaalt’ om te lunchen
  • je binnen 2 uur terug bij de entree bent met de bon van het restaurant
  • er op de bon van het restaurant voor iedereen een maaltijd staat.

Je mag niet terug naar binnen nadat je de entree terug hebt gekregen. Blijven er gasten? Geen probleem, je ontvangt de entree terug van degene die weggaan.

Hoe het werkt

We zetten alles nog even op een rijtje:

  • als je de entree betaald hebt ga je naar het restaurant. Je krijgt je entreebon mee, hier staat de tijd van binnenkomst op.
  • bij de bar geef je aan dat je alleen wil lunchen, onze collega’s houden hier dan rekening mee.
  • geniet samen van de lunch, reken deze af en vraag om de bon.
  • je gaat met de bon van de entree én die van het restaurant terug naar de entree.
  • ben je binnen 2 uur terug & hebben jullie allemaal wat gegeten? Dan krijg je de entree terug.

Waarom op deze manier? Wij kunnen niet controleren of je wel of niet in de speeltuin blijft en zo kunnen jullie lekker komen lunchen zonder entree te hoeven betalen.

De tijdsaanduiding op de bonnen zijn leidend.

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje