Pop-up VR free roam experience

Mask of the Pharaoh

Mask of the Pharaoh - Family adventure

Vrees niet, je team staat aan je zijde! 

Waag je in de piramide en los de mysteries achter de kwaadaardige vloek van farao Akham-Ra op om de professor te bevrijden.

In onze nieuwe familie VR-ervaring neemt je bezoek aan het museum een vreemde wending na een telefoontje van de professor. Hij zit gevangen in een oude Egyptische piramide en jij bent zijn enige hoop! Los samen met je team leuke opdrachten op, verbreek de vloek en bevrijd de professor uit de piramide.

Vanaf €29,95 p.p

Met meer dan 6 personen? Geen probleem! De groep wordt dan opgedeeld zodat iedereen kan spelen.

Grijp al je moed bij elkaar en begeef je in de vervloekte piramide

VR-OUWENHOF @ THE PARK

In samenwerking met the Park Playground hebben wij een tijdelijke pop-up locatie in het hartje van Roosendaal! In deze nieuwe virtuele wereld ga jij verschillende uitdagingen aan samen met je team. Samenwerking en creativiteit staan centraal in deze werelden, daarom is deze activiteit ideaal voor vrienden, familie, partners en collega’s!

Voordat jullie beginnen krijgen jullie duidelijke instructies van een van onze collega’s. Hierna waan je jezelf in een wereld van virtuele uitdagingen! Red jij de professor uit het oude Egypte?

Na dit intensieve avontuur nodigen wij jullie uit om heerlijk na te borrelen in ons restaurant! Natuurlijk zijn jullie ook welkom voor een heerlijke lunch of diner. Hieronder vind je alle mogelijkheden!

Maak je dag compleet!

T/M 14 JANUARI TE BOEKEN!

Samen met je vrienden, geliefde of familie! Onze VR experiences zijn al te boeken vanaf €29,95 p.p.!
Woensdag t/m zondag van 12:00 tot 20:00

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

 

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 18 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

 

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stem op ons! Stem op ons! Stuur een appje