Pop-up VR free roam experience

Mission Planet X

Mission Planet X - Sci Fi

Ready for take-off?

Zodra je in de ruimte belandt, is er geen weg terug. Want als je niet in deze missie slaagt, dan is er geen thuis meer om naar terug te keren…

Beleef een apocalyptisch avontuur in een donkere onbekende ruimtewereld! Zodra je je voet op deze stoffige planeet zet, moet je zien te overleven. Dit doe je samen met je team, jullie zijn namelijk het laatste sprankje hoop om een nieuwe energiebron te vinden en de aarde te redden. Reis door de ruimte en versla vijandige aliens die het energiekristal op Planeet X bewaken!

Vanaf €29,95 p.p

Met meer dan 8 personen? Geen probleem! De groep wordt dan opgedeeld zodat iedereen kan spelen.

Alles wat we zeker weten over Planeet X is dat er vreemde wezens aanwezig zijn...

VR-OUWENHOF @ THE PARK

In samenwerking met the Park Playground hebben wij een tijdelijke pop-up locatie in het hartje van Roosendaal! In deze nieuwe virtuele wereld ga jij verschillende uitdagingen aan samen met je team. Samenwerking en creativiteit staan centraal in deze werelden, daarom is deze activiteit ideaal voor vrienden, familie, partners en collega’s!

Voordat jullie beginnen krijgen jullie duidelijke instructies van een van onze collega’s. Hierna waan je jezelf in een wereld van virtuele uitdagingen! Verslaan jullie de vreemde wezens en redden jullie daarmee de aarde?

Na dit intensieve avontuur nodigen wij jullie uit om heerlijk na te borrelen in ons restaurant! Natuurlijk zijn jullie ook welkom voor een heerlijke lunch of diner. Hieronder vind je alle mogelijkheden!

Maak je dag compleet!

T/M 14 JANUARI TE BOEKEN!

Samen met je vrienden, geliefde of familie! Onze VR experiences zijn al te boeken vanaf €29,95 p.p.!
Woensdag t/m zondag van 12:00 tot 20:00

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

 

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 18 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

 

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stem op ons! Stem op ons! Stuur een appje