pannenkoekenrestaurant
Eten

Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof

Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof

Ons sfeervolle Pannenkoekenrestaurant bevindt zich op de groenste en gezelligste plek in het centrum van Roosendaal. Gelegen in een enorme buitenspeeltuin is het hét perfecte start- of eindpunt van een dagje weg met de hele familie. Wissel het spelen af met een heerlijke pannenkoek en een drankje, of kom gezellig langs voor een heerlijk diner!

Of je nu gaat voor een zoete pannenkoek met Nutella of voor een hartige pannenkoek met spek, we hebben voor iedereen wat lekkers in huis! Een keertje geen zin in een pannenkoek? Dan kun je natuurlijk ook kiezen uit een van onze heerlijke broodjes, schotels of salades.

LET OP!

Ons pannenkoekenrestaurant ligt in de speeltuin. Hou er rekening mee dat je voor kinderen tot en met 12 jaar van 1 maart tm 31 oktober entree moet afrekenen, volwassenen zijn altijd gratis! Wil je alleen komen eten en niet spelen, kom dan om 17.00 uur, dan betaal je geen entree meer. Nog een beter idee is het om een abonnement af te sluiten, zo kunnen ze altijd komen spelen, weer of geen weer. Na je 6e bezoek heb je de kosten voor het abonnement er al uit. Lees hier meer over onze abonnementen. Maar het voordeel stopt hier niet! Ook krijg je 50% korting op een pannenkoek in onze wintermaanden en heb je exclusieve kortingen op evenementen. En boek je een door ons georganiseerd feestje in de speeltuin, dan krijg je 14 euro korting op je kinderfeestje.

Regent het terwijl jullie ons pannenkoekenrestaurant willen bezoeken? Dan krijgen jullie bij de entree een speciaal ‘slecht weer ticket’ dat dient als voucher op het restaurant. Dit betekent dat jullie ook als het geen weer is om te spelen gewoon kunnen genieten van een lekkere pannenkoek of een warm drankje!

Heb jij zin gekregen in een heerlijke pannenkoek? Reserveer dan snel!

 

pannenkoek kip
pannenkoek brie appel
pannenkoek appel
pannenkoek
pannenkoek serranoham
pannenkoek terras
pannenkoeken

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

 

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 18 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

 

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stem op ons! Stem op ons! Stuur een appje