pannenkoekenrestaurant
Eten

Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof

Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof

Het sfeervolle Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof bevindt zich op de groenste plek in het centrum van Roosendaal. Gelegen in een supergrote en gezellige speeltuin is het hét perfecte start- of eindpunt van een lekker dagje uit met de familie. Wissel het buitenspelen af met een heerlijke lunch of kom op een koude dag lekker binnen opwarmen onder het genot van een oer-Hollandse pannenkoek met warme chocomel.

Ga je voor een zoete pannenkoek met banaan en Nutella of kies je voor iets hartigs met bijvoorbeeld spek, kaas en champignons? Naast de overheerlijke pannenkoeken kun je ook nog kiezen voor een lekkere tosti, een broodje of een heerlijke warme schotel met friet. Met de uitgebreide menukaart met keuze uit meer dan 50 verschillende pannenkoeken hebben we voor iedereen wat lekkers in huis.

Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof is gelegen in Speeltuin Vrouwenhof. Houd er dus rekening mee dat je voor de spelende kinderen entree tot de Speeltuin betaalt. Vanaf 16.30u rekenen wij geen entree meer, dus kom lekker pannenkoeken eten en de kinderen genieten van de speeltuin!

Kom genieten bij Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof!

pannenkoek kip
pannenkoek brie appel
pannenkoek appel
pannenkoek
pannenkoek serranoham
pannenkoek terras
pannenkoeken

Corona maatregelen

Update:

De huidige lockdown heeft ook gevolgen voor ons. Bekijk hier onze corona informatie. 

De speeltuin is vrij toegankelijk, dit is afhankelijk van onze take away openingstijden. Kijk hier voor de huidige openingstijden.

Reserveer hier direct!

Stuur een appje