Pietenpannenkoek

Help jij ons het restaurant te versieren?

Sinterklaas en de pieten zijn weer in het land! Wij zijn ontzettend blij dat ze er weer zijn en daarom hebben wij ons restaurant al een beetje versierd. Maar wij hebben jullie hulp ook hard nodig! Help jij ons met het restaurant nog gezelliger te maken voor Sint en de Pieten?

Download hier de Vrouwenhof Sinterklaas kleurplaat en kleur deze op je allermooist in! Breng hem daarna snel naar ons toe zodat wij ons restaurant met al jullie kleurplaten kunnen versieren! Natuurlijk mag je ook zelf een tekening maken voor Sinterklaas.

 

Natuurlijk krijgen jullie ook een beloning voor al dat harde werk. Lever je tekening of kleurplaat in en krijg 25 % korting op een heerlijke Pietenpannenkoek (t.w.v. €9,00) ! Deze Pieten Pannenkoek kun je zelf versieren met Nutella, schuddebuikjes en chocomini’s!

Heb je een abonnement op de speeltuin? Laat deze dan zien bij het inleveren van je tekening of kleurplaat en krijg de Pietenpannenkoek helemaal gratis! *

Voorwaarden

  • De actie is niet te combineren met andere lopende acties.
  • De actie is geldig van 17 november 2022 t/m 4 december 2022.
  • De actie is niet geldig op andere pannenkoeken in onze menukaart,
  • Kortingen zijn niet geldig met terugwerkende kracht en niet inwisselbaar voor contant geld.

Maandag 18 juli en dinsdag 19 juli gesloten

Belangrijk bericht!💦😰
Wegens de verwachte, extreme hitte aanstaande maandag 18 en dinsdag 19 juli, temperaturen rond de 40 graden, zullen wij helaas onze deuren dichthouden. Verder zijn we élke dag geopend!☀️
We willen maar al te graag deze heerlijke vakantie met jullie vieren!🥳
Tot snel bij Vrouwenhof!

Reserveer hier direct!

Stuur een appje