Eten

Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof

favoriete restaurant van kinderen, vlakbij Rucphen

Ons vrolijkste Pannenkoekenrestaurant bevindt zich op de groenste en gezelligste plek in Roosendaal, vlakbij Rucphen! Gelegen in een enorme buitenspeeltuin is ons restaurant de perfecte toevoeging voor een dagje weg met de hele familie. Wissel het spelen af met een heerlijke pannenkoek en een drankje of kom langs voor een heerlijk diner.

Heerlijk uiteten met kinderen

Op zoek naar een restaurant om te eten met kinderen in Rucphen? In ons pannenkoekenrestaurant het Vrouwenhof begrijpen we dat uit eten gaan met kinderen soms uitdagend kan zijn. Daarom hebben we alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat zowel ouders als kinderen optimaal kunnen genieten van hun tijd bij ons. Terwijl ouders zich te goed doen aan onze heerlijke pannenkoeken, variërend van klassieke recepten tot verrassende nieuwe combinaties, kunnen de kinderen hun energie kwijt in onze veilige en ruime buitenspeeltuin. Voor alle kleintjes staat er natuurlijk iets lekker op ons menu.

Mocht het moment aanbreken dat de kleintjes zich aan tafel beginnen te vervelen, dan kunnen ze lekker gaan spelen in onze buitenspeeltuin. Dit geeft ouders de kans om even op adem te komen, te genieten van hun maaltijd, of simpelweg te ontspannen met een kopje koffie terwijl ze weten dat hun kinderen zich in een veilige en vermakelijke omgeving bevinden. Kortom, ons restaurant in Roosendaal, vlakbij Rucphen, is de ideale locatie om een hapje te gaan eten met de kinderen.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Ons vrolijke pannenkoekenrestaurant ligt in speeltuin Vrouwenhof. Hou er rekening mee dat je van 1 maart t/m 31 oktober entree betaalt. Wil je enkel komen eten dan raden wij je aan voor de lunch onderstaande in acht te nemen. Wil je komen dineren dan raden we je aan om na 17:00 te komen, dan betaal je namelijk geen entree meer.

Een goede tip is om een abonnement af te sluiten! Zo kunnen de kinderen altijd komen spelen, weer of geen weer. Bij 4 keer spelen heb je de prijs er al uit. Zo krijg je ook nog korting op een feestje & in de winter 50% korting op je pannenkoek! Lees hier meer over onze abonnementen.

draaimolen
pannenkoek serranoham
pannenkoeken

Wat als ik alleen wil lunchen?

Geen probleem!

“Ik wil graag alleen lunchen in het pannenkoekenrestaurant en ik wil geen gebruik maken van de speeltuin.” Daar hebben wij een oplossing voor! Je krijgt een tijdslot van 2 uur om te eten bij ons restaurant. Voordat je naar binnen gaat betaal je entree, maar ben je binnen 2 uur terug bij de entree dan krijg je dit geld gewoon terug! Ben je niet binnen 2 uur terug dan ben je een gast van de speeltuin.

Deze regeling geldt voor jou wanneer:

  • je komt tussen 11:30 uur & 15:00 uur
  • je entree ‘betaalt’ om te lunchen
  • je binnen 2 uur terug bij de entree bent met de bon van het restaurant
  • er op de bon van het restaurant voor iedereen een maaltijd staat.

Je mag niet terug naar binnen nadat je de entree terug hebt gekregen. Blijven er gasten? Geen probleem, je ontvangt de entree terug van degene die weggaan.

Hoe het werkt

We zetten alles nog even op een rijtje:

  • als je de entree betaald hebt ga je naar het restaurant. Je krijgt je entreebon mee, hier staat de tijd van binnenkomst op.
  • bij de bar geef je aan dat je alleen wil lunchen, onze collega’s houden hier dan rekening mee.
  • geniet samen van de lunch, reken deze af en vraag om de bon.
  • je gaat met de bon van de entree én die van het restaurant terug naar de entree.
  • ben je binnen 2 uur terug & hebben jullie allemaal wat gegeten? Dan krijg je de entree terug.

Waarom op deze manier? Wij kunnen niet controleren of je wel of niet in de speeltuin blijft en zo kunnen jullie lekker komen lunchen zonder entree te hoeven betalen.

De tijdsaanduiding op de bonnen zijn leidend.

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje