Scholen en BSO’s

Plan nu jullie dagje uit!

Een dagje uit plannen voor grotere groepen kinderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met gegarandeerd speelplezier op een unieke locatie in het centrum van Roosendaal, op een oppervlakte van bijna 1,5 hectare met talloze speeltoestellen is er voor ieder wat wils. Door de verschillende speeltoestellen is de speeltuin niet alleen leuk voor de onderbouw, ook de bovenbouw kinderen kunnen zich heel goed vermaken!

Vanaf begin 2023 kunnen die kinderen ook genieten van ons nieuwe waterspeelgebied! Hier kunnen de kinderen ravotten en ontdekken rondom, in en boven een dun laagje water. Het is daarom handig om een extra setje kleding mee te nemen als jullie langs komen! Meer informatie? Klik dan hier.

Er kunnen meerdere scholen aanwezig zijn, maar we houden altijd rekening met de leeftijd en grootte van de groepen. Er wordt alleen een tafel gereserveerd indien er frietjes in het gekozen pakket zitten. Als er alleen entree afgenomen wordt zorgen wij voor een plekje waar de tassen lekker droog kunnen liggen. Willen jullie je eigen boterhammetjes opeten dan kunnen jullie zelf een mooi plekje in de speeltuin uitzoeken op het gras, of aan een van onze picknicktafels.

Willen de begeleiders mee eten? Dan is dit zeker mogelijk! Zo kunnen jullie samen met de kinderen eten, of ervoor kiezen om te eten wanneer zij lekker aan het spelen zijn. Neem dan ook zeker een kijkje naar onze heerlijke lunchkaart.

Buiten de reguliere openingstijden is het zeker ook mogelijk om langs te komen met jullie groep! Neem hiervoor contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. Een reserveringsaanvraag via onze website is altijd een optie en dient eerst door ons te worden bevestigd.

Voor welk arrangement ga jij?

We bieden verschillende arrangementen aan voor een fantastisch dagje weg!
Voor alle kinderen dient er hetzelfde arrangement afgenomen te worden.

Schoolreisje klimmenSchoolreisje schommelenSchoolreisje glijdenSchoolreisje zweven
Entree
Raketijsje
Friet met saus
Kindermix*
Onbeperkt ranja
€4,50 €5,50 €8,50 €10,00

*1 mini frikandel, 1 bitterbal en 1 kipnugget (ook halal/vega mogelijk)

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

 

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 18 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

 

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stem op ons! Stem op ons! Stuur een appje