Het leukste uitje!

Scholen en BSO’s

Het leukste schoolreisjes voor alle kinderen!

Op zoek naar een leuk uitje voor een grotere groep kinderen? Dan zijn wij de ideale locatie! In een groene omgeving in het centrum van Roosendaal hebben wij een grote omheinde buitenspeeltuin voor alle leeftijden. Op een oppervlakte van bijna 1,5 hectare hebben wij talloze speeltoestellen met voor ieder wat wils. Klimmen, klauteren, kruipen & rennen is allemaal toegestaan!

Ook buiten onze reguliere openingstijden!

Ook buiten onze regulieren openingstijden zijn jullie van harte welkom om met een groep te komen spelen! Plaats eenvoudig een reserveringsaanvraag via onze website. Houd er rekening mee dat deze aanvraag eerst door ons bevestigd moeten worden voordat de reservering definitief is

Plan nu jullie dagje uit!

Wil je de dag compleet maken? Dan hebben wij daar het juiste recept voor! Tijdens het reserveren kun je de verschillende opties toevoegen aan je dagje uit:

  • Raketijsje €1,00 p.p.
  • Frietjes incl. saus €2,50 p.p.
  • 3 minisnacks €1,50 p.p.
  • Onbeperkt ranja €2,00 per kind

Spelen €5,50 per kind (standaard inbegrepen)

Begeleiders kunnen mee-eten! Geniet samen met de kinderen van een maaltijd of kies ervoor om te eten terwijl zij spelen. Kies uit een frietje met snack of een heerlijk gerecht van onze menukaart

Praktische informatie

Waterspeelgebied

Sinds 2023 hebben wij een mooi waterspeelgebied!

Hier kunnen de kinderen ravotten en ontdekken rondom, in en boven een dun laagje water. Daarom raden wij aan een extra setje kleding mee te nemen als jullie langs komen.

Andere groepen

Er kunnen meerdere scholen aanwezig zijn, wij houden altijd rekening met de leeftijd en grootte van de groepen. Zo kunnen de kinderen heerlijk hun gang gaan in de speeltuin!

Mochten hier vragen over zijn neem dan contact met ons op.

Eten & Drinken

Als er alleen entree afgenomen wordt zorgen wij voor een plekje waar de tassen kunnen liggen.

Als jullie eten bij ons afnemen krijgen jullie een eigen tafel aangewezen. Hebben jullie een eigen lunchpakketje bij? Dan mogen jullie zelf een mooi plekje in de speeltuin uitzoeken.

Perfecte schoolreisje voor de onderbouw

Op zoek naar het perfecte dagje uit voor jullie school of BSO? In de speeltuin van het Vrouwenhof vinden kinderen een park vol avontuur en natuurlijke speeltoestellen waar ze kunnen klimmen, glijden en verkennen. Ons waterspeelgebied biedt in de zomer heerlijke verkoeling en spetterplezier, ideaal voor de warme dagen. De speeltuin is een veilige, omheinde omgeving waar kinderen van alle leeftijden kunnen leren, spelen en ontwikkelen in de frisse buitenlucht. Kies voor een onvergetelijk uitje in Roosendaal waar de leerlingen het nog lang over zullen hebben!

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje