schommel

Speeltuin

Kom spelen!

Nieuw! Vanaf 2023 hebben wij een nieuw waterspeelgebied! Hier kunnen de kinderen ravotten en ontdekken rondom, in en boven een dun laagje water. Meer informatie over dit gebied lees je hier !

Heb je zin om er even tussenuit te gaan met de kinderen? Laat ze lekker klimmen en klauteren terwijl jij kan relaxen en genieten van een heerlijk drankje en hapje. Bij ons kun je namelijk rustig genieten, want al onze speeltoestellen voldoen aan de strengste veiligheidseisen. De toestellen worden grondig gecontroleerd en elk jaar is er een officiële keuring waarbij er gekeken wordt of er reparaties of verbeteringen nodig zijn.

Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje, dus mocht er toch iets gebeuren, dan is er altijd een bedrijfshulpverlener aanwezig in het restaurant om u hulp te bieden indien dat nodig is.

De kinderen laten ravotten in onze speeltuin is dus veilig en ook nog eens heel schoon! Ieder jaar laten wij 50 kubieke meter nieuw speelzand aanbrengen om een maximale valdemping en hygiëne te garanderen. Verder zorgen wij ervoor dat de speeltuin netjes en schoon is, om dit te garanderen laten wij ook geen huisdieren toe in de speeltuin (uitgezonderd hulphonden natuurlijk).

Als laatste kun je ook lekker picknicken bij ons in het gras. Je kunt hier je eigen eten en drinken voor meenemen en betaalt alleen entree voor de kinderen. Neem dus een kleedje mee en geniet van een picknick terwijl de kinderen lekker aan het klimmen en klauteren zijn. Het is niet toegestaan om bij ons in het gras te barbecueën.

 

kabelbaan
schommel
wipkip
speeltoestel
zandbak
zandbak
glijbaan kinderen
springberg

Maandag 18 juli en dinsdag 19 juli gesloten

Belangrijk bericht!💦😰
Wegens de verwachte, extreme hitte aanstaande maandag 18 en dinsdag 19 juli, temperaturen rond de 40 graden, zullen wij helaas onze deuren dichthouden. Verder zijn we élke dag geopend!☀️
We willen maar al te graag deze heerlijke vakantie met jullie vieren!🥳
Tot snel bij Vrouwenhof!

Reserveer hier direct!

Stuur een appje