Speeltuin

Kom gezellig spelen!

Ontsnap samen met de familie aan de dagelijkse drukte en ontdek een oase van plezier en ontspanning voor zowel jong als oud! Laat de kinderen onbezorgd klimmen en klauteren, terwijl jij in alle rust geniet van een verfrissend drankje en heerlijke hapjes.

Bij ons staat veiligheid voorop; al onze speeltoestellen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. We onderwerpen ze regelmatig aan grondige controles, en jaarlijks vindt een officiële keuring plaats om ervoor te zorgen dat eventuele reparaties of verbeteringen worden uitgevoerd. Ook is onze speeltuin omheind, hierdoor kunnen die kinderen veilig rondrennen.

 

VEILIGHEID

Veiligheid is een prioriteit in ons park, helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. In geval van onvoorziene omstandigheden staat een professionele bedrijfshulpverlener paraat in het restaurant of entree, klaar om hulp te bieden indien nodig. Om de hygiëne en netheid te waarborgen, laten we ook geen huisdieren toe in de speeltuin, met uitzondering van hulphonden natuurlijk.

ETEN EN DRINKEN

Bij ons heb je ook de vrijheid om te picknicken op het grasveld. Breng je eigen eten en drinken mee, leg een kleed neer en betaal enkel de entree! Natuurlijk hebben wij ook een take away punt waar je de lekkerste frietjes, ijsjes & drankjes kunt halen. Barbecueën in het gras is niet toegestaan.

Welkom bij Vrouwenhof!

Piek tarief
Dal tarief
Gesloten
Evenement
Gekozen datum:
zandbak

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

 

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 18 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

 

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje