Speeltuin

Kom gezellig spelen!

Ontsnap samen met de familie aan de dagelijkse drukte en ontdek een oase van plezier en ontspanning voor zowel jong als oud! Laat de kinderen onbezorgd klimmen en klauteren, terwijl jij in alle rust geniet van een verfrissend drankje en heerlijke hapjes.

Bij ons staat veiligheid voorop; al onze speeltoestellen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. We onderwerpen ze regelmatig aan grondige controles, en jaarlijks vindt een officiële keuring plaats om ervoor te zorgen dat eventuele reparaties of verbeteringen worden uitgevoerd. Ook is onze speeltuin omheind, hierdoor kunnen die kinderen veilig rondrennen.

VEILIGHEID

Veiligheid is een prioriteit in ons park, helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. In geval van onvoorziene omstandigheden staat een professionele bedrijfshulpverlener paraat in het restaurant of entree, klaar om hulp te bieden indien nodig. Om de hygiëne en netheid te waarborgen, laten we ook geen huisdieren toe in de speeltuin, met uitzondering van hulphonden natuurlijk.

ETEN EN DRINKEN

Bij ons heb je ook de vrijheid om te picknicken op het grasveld. Breng je eigen eten en drinken mee, leg een kleed neer en betaal enkel de entree! Natuurlijk hebben wij ook een take away punt waar je de lekkerste frietjes, ijsjes & drankjes kunt halen. Barbecueën in het gras is niet toegestaan, wel bieden we heerlijke barbecue arrangementen aan!

Welkom bij Vrouwenhof!

Waterspeelgebied

In 2023 is onze speeltuin vernieuwd met de komst van een groot waterspeelgebied! Dit gebied van 500m2 geeft de kinderen de ruimte om te ontdekken en ravotten rondom, in en boven een laagje water.

springkussen
Vier je feestje!

De speeltuin is een geweldige plek om een kinderfeestje te vieren!

Wij hebben verschillende arrangementen voor een kinderfeestje, veel keuze voor iedereen! Lees snel verder voor meer informatie.

Piek tarief
Dal tarief
Gesloten
Evenement
Gekozen datum:

OVERIGE INFORMATIE

Bij binnenkomst betaal je zowel de entree voor de volwassenen en de kinderen. Neem jij hierna heerlijk plaats op ons terras en bestel jij eten of drinken van onze menu- of drankkaart? Dan krijg je €2,- korting op je rekening.

Alleen mogelijk op dag van bezoek met bon. Wij geven geen geld terug.

zandbak

Voor alle leeftijden

Onze speeltuin, één van de grootste in de regio, biedt eindeloos plezier voor kinderen van alle leeftijden. Met onze focus op veiligheid, avontuur en plezier, is het Vrouwenhof dé bestemming voor een dagje uit met het gezin in Roosendaal.

Onze buiten speeltuin is zorgvuldig ontworpen om zowel de kleintjes als de oudere avonturiers uit te dagen. Met een breed scala aan speeltoestellen, van glijbanen en schommels tot klimrekken en een avontuurlijke touwbrug, bieden we een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen klimmen, rennen en ontdekken. De speeltuin is ruim opgezet, waardoor er genoeg ruimte is voor iedereen om te spelen in de buitenlucht en alle energie kwijt te kunnen.

glijbaan

Meer dan een grote buitenspeeltuin

Naast de traditionele speeltoestellen, zijn we trots op ons nieuwste aanwinst: het natuurlijke waterspeelgebied. Dit unieke speelgebied combineert de vreugde van spelen met water met natuurlijke toestellen, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen. Het waterspeelgebied is ontworpen met de veiligheid van kinderen in gedachten en biedt een verfrissende ontsnapping aan de warme zomerdagen.

Op de pagina van ons waterspeelgebied vind je alle details over deze spannende toevoeging aan onze speeltuin, inclusief toegankelijkheid, veiligheidsmaatregelen, en zitmogelijkheden voor ouders.

 

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje