speeltuin

Speeltuin

Kom spelen!

Nieuw! Vanaf 2023 hebben wij een nieuw waterspeelgebied! Hier kunnen de kinderen ravotten en ontdekken rondom, in en boven een dun laagje water. Meer informatie over dit gebied lees je hier !

Heb je zin om er even tussenuit te gaan met de kinderen? Laat ze lekker klimmen en klauteren terwijl jij kan relaxen en genieten van een heerlijk drankje en hapje. Bij ons kun je namelijk rustig genieten, want al onze speeltoestellen voldoen aan de strengste veiligheidseisen. De toestellen worden grondig gecontroleerd en elk jaar is er een officiële keuring waarbij er gekeken wordt of er reparaties of verbeteringen nodig zijn.

Veiligheid voorop

Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje, dus mocht er toch iets gebeuren, dan is er altijd een bedrijfshulpverlener aanwezig in het restaurant om u hulp te bieden indien dat nodig is. De kinderen laten ravotten in onze speeltuin is dus zeker veilig! Verder zorgen wij ervoor dat de speeltuin netjes en schoon is, om dit te garanderen laten wij ook geen huisdieren toe in de speeltuin (uitgezonderd hulphonden natuurlijk).

Eigen eten & drinken

Bij ons mag je ook heerlijk picknicken in het gras. Je kunt hier je eigen eten en drinken voor meenemen en betaalt dan alleen entree voor de kinderen. Neem dus een kleedje mee en geniet van een picknick terwijl de kinderen lekker aan het klimmen en klauteren zijn. Het is niet toegestaan om bij ons in het gras te barbecueën.

kabelbaan
schommel
wipkip
speeltoestel
zandbak
zandbak
glijbaan kinderen
springberg

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

 

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 18 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

 

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stem op ons! Stem op ons! Stuur een appje