schommel

Speeltuin

Kom spelen!

Heb je zin om er even tussenuit te gaan met de kinderen? Laat ze lekker klimmen en klauteren terwijl jij kan relaxen en genieten van een heerlijk drankje en hapje. Bij ons kun je namelijk rustig genieten, want al onze speeltoestellen voldoen aan de strengste veiligheidseisen. De toestellen worden grondig gecontroleerd en elk jaar is er een officiële keuring waarbij er gekeken wordt of er reparaties of verbeteringen nodig zijn.

Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje, dus mocht er toch iets gebeuren, dan is er altijd een bedrijfshulpverlener aanwezig in het restaurant om u hulp te bieden indien dat nodig is.

De kinderen laten ravotten in onze speeltuin is dus veilig en ook nog eens heel schoon! Ieder jaar laten wij 50 kubieke meter nieuw speelzand aanbrengen om een maximale valdemping en hygiëne te garanderen. Verder zorgen wij ervoor dat de speeltuin netjes en schoon is, om dit te garanderen laten wij ook geen huisdieren toe in de speeltuin (uitgezonderd hulphonden natuurlijk).

Als laatste kun je ook lekker picknicken bij ons in het gras. Je kunt hier je eigen eten en drinken voor meenemen en betaalt alleen entree voor de kinderen. Neem dus een kleedje mee en geniet van een picknick terwijl de kinderen lekker aan het klimmen en klauteren zijn. Het is niet toegestaan om bij ons in het gras te barbecueën.

kabelbaan
schommel
wipkip
speeltoestel
zandbak
zandbak
glijbaan kinderen
springberg

Wij zoeken personeel!

Altijd al in een gezellig team hebben willen werken terwijl je gasten een onvergetelijke dag bezorgt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zoeken toppers die ons team willen komen versterken! Benieuwd geworden? Klik dan hier om te solliciteren.

Reserveer hier direct!

Stuur een appje