Pop-up VR free roam experience

The Break-In

The Break-In - Escape Room

Zoek op tijd dekking & laat ze niet ontsnappen!

Inspecteer de kluis en ontdek waar de bende op uit was. Wees voorzichtig, goede communicatie en samenwerking is je beste wapen. Als je wordt aangevallen, schiet dan!

Een criminele organisatie pleegde een gewapende overval op Crompton bank en beroofde de kluis in de bank. Nu is het aan jou en het Special Forces-team om uit te zoeken wat er is gestolen en de bende te onderscheppen. Wees voorzichtig, de criminelen zijn zwaar bewapend en gevaarlijk. Laat ze niet ontsnappen met de buit!

Vanaf €29,95 p.p

Met meer dan 8 personen? Geen probleem! De groep wordt dan opgedeeld zodat iedereen kan spelen.

Lukt het jullie om de plannen van de criminelen te dwarsbomen?

VR-ouwenhof @ the Park

In samenwerking met the Park Playground hebben wij een tijdelijke pop-up locatie in het hartje van Roosendaal! In deze nieuwe virtuele wereld ga jij verschillende uitdagingen aan samen met je team. Samenwerking en creativiteit staan centraal in deze werelden, daarom is deze activiteit ideaal voor vrienden, familie, partners en collega’s!

Voordat jullie beginnen krijgen jullie duidelijke instructies van een van onze collega’s. Hierna waan je jezelf in een wereld van virtuele uitdagingen! Houden jullie de criminelen tegen of laat je ze ontsnappen?

Na dit intensieve avontuur nodigen wij jullie uit om heerlijk na te borrelen in ons restaurant! Natuurlijk zijn jullie ook welkom voor een heerlijke lunch of diner. Hieronder vind je alle mogelijkheden!

Maak je dag compleet!

T/m 14 januari te boeken!

Samen met je vrienden, geliefde of familie! Onze VR experiences zijn al te boeken vanaf €29,95 p.p.!
Woensdag t/m zondag van 12:00 tot 20:00

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

 

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 18 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

 

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stem op ons! Stem op ons! Stuur een appje