pannnenkoek brie
Eten en Spelen

Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof

Gezinsvriendelijke tussenstop waar je kunt eten en spelen!

zijn jullie onderweg van Zeeland naar Duitsland en op zoek naar een gezinsvriendelijke tussenstop? Bij Vrouwenhof bieden we de perfecte plek waar kinderen kunnen spelen en ouders kunnen ontspannen. Geniet van een heerlijke maaltijd in ons restaurant terwijl de kinderen zich uitleven in onze ruime speeltuin. Na een korte pauze zijn de kleintjes weer klaar voor de rest van de reis en is zelfs de terugreis onderdeel van een leuke vakantie!

pannenkoek appel
pannenkoek serranoham
pannenkoeken

Handige Locatie en Goed Bereikbaar

Vrouwenhof in Roosendaal is strategisch gelegen voor reizigers van Zeeland naar Duitsland, perfect als tussenstop langs de A58. Onze locatie is eenvoudig te bereiken en biedt ruime parkeergelegenheid, wat uw reis nog soepeler maakt. Even stoppen bij Vrouwenhof betekent dat u en uw gezin kunnen genieten van een ontspannen pauze, zonder omwegen. Perfect voor een snelle, comfortabele stop om de reis aangenamer te maken.

De Voordelen van een Tussenstop voor Kinderen

Tijdens lange ritten hebben kinderen vaak moeite om stil te zitten. Een tussenstop bij Vrouwenhof biedt een welkome afwisseling. Hier kunnen kinderen spelen, rennen en nieuwe vrienden maken in een veilige omgeving. Deze korte pauze helpt om rusteloosheid en verveling te voorkomen, waardoor de kinderen na het spelen moe en ontspannen zijn. Dit verhoogt de kans dat ze de rest van de rit rustig doorbrengen en misschien zelfs in slaap vallen, wat de reis voor de ouders een stuk gemakkelijker maakt.

Heerlijk uiteten met kinderen

In ons pannenkoekenrestaurant het Vrouwenhof begrijpen we dat uit eten gaan met kinderen soms uitdagend kan zijn. Daarom hebben we alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat zowel ouders als kinderen optimaal kunnen genieten van hun tijd bij ons. Terwijl ouders zich te goed doen aan onze heerlijke pannenkoeken, variërend van klassieke recepten tot verrassende nieuwe combinaties, kunnen de kinderen hun energie kwijt in onze veilige en ruime buitenspeeltuin. Voor alle kleintjes staat er natuurlijk iets lekker op ons menu.

Mocht het moment aanbreken dat de kleintjes zich aan tafel beginnen te vervelen, dan kunnen ze lekker gaan spelen in onze buitenspeeltuin. Dit geeft ouders de kans om even op adem te komen, te genieten van hun maaltijd, of simpelweg te ontspannen met een kopje koffie terwijl ze weten dat hun kinderen zich in een veilige en vermakelijke omgeving bevinden. Kortom, ons restaurant in Roosendaal is de ideale locatie om een hapje te gaan eten met de kinderen.

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje