Front Office / Gastenservice medewerker

Vacature

Medewerker Front Office / Gastenservice (0-32 uur)

Vanwege de groei in onze organisatie zijn wij op zoek naar ambitieuze frontoffice collega’s. Omdat dit een nieuwe functie is binnen onze organisatie zoeken wij het volgende:

Een onvergetelijk dagje Vrouwenhof begint bij jou, jij bent het eerste en laatste aanspreekpunt voor de gasten. Je handelt de reserveringen af en geeft informatie over het park en de activiteiten die er te beleven vallen. Met jou sprankelende persoonlijkheid en enthousiaste voorkomen lever jij een directe bijdrage aan dé unieke beleving van onze gasten. Gastvrijheid en gasten in elke situatie van dienst willen zijn vind jij het belangrijkste wat er is. Dit betreft een vaste aanstelling (uren in overleg).

Dit is een nieuwe functie binnen onze organisatie die jij naar eigen inzicht in kunt vullen. Jij maakt deze functie. Omdat deze functie nieuw is bieden wij je een baan aan tot en met september. Door jouw inzet en inzicht is het mogelijk dit uit te breiden en het contract te verlengen.

OVER ONS

Vrouwenhof is de grootste speeltuin van West Brabant met een mooi, knus en gezellig terras en pannenkoekenrestaurant. Samen met jou willen we de groei maken naar een mooie dagrecreatie waar de gast de gehele dag ontzorgt wordt. Dat doen we met plezier en zo goed mogelijk.

Het team

Samen met onze medewerkers kunnen we uitstekende service bieden en goede resultaten neerzetten. Daarom werken we bij Vrouwenhof graag samen met getalenteerde mensen. Mensen die van elkaar verschillen en op die manier waardevol zijn voor de organisatie, natuurlijk ook mensen die plezier beleven aan samenwerken. Samenwerken is namelijk dé manier van werken bij Vrouwenhof.

Bij ons kan je rekenen op de samenwerking met jouw team. Andersom kunnen zij op jou vertrouwen!
Vrouwenhof team

Wat bieden we jou?

Een baan bij een organisatie die elke dag op zoek is naar hoe het beter kan. En hier werk van maakt. Daarom kan je altijd rekenen op onze aanmoedigingen om jezelf te ontwikkelen. Als mens en in jouw vak. Ook bieden we je:

 • Een salaris passend bij jouw ervaring (bruto salaris tot €2.600 per maand, op basis van 38 uur).
 • Direct een aanstelling tot 30 september met zicht op meer afhankelijk hoe jij de functie invult.
 • 25 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek en per jaar.
 • 8% vakantiegeld. Dit krijg je elk jaar in de maand juni.
 • Een vergoeding voor jouw reiskosten volgens de Horeca CAO van €0,21 per km. Met een minimale van 10 km een maximum van 30 km enkele reis.
 • Werkdagen zijn wisselend & ook in het weekend. De tijden zijn dagelijks van 9.30u tot 17.30u.
 • Een pensioenregeling zodat je ook voor later goed bent verzekerd.

Wie ben jij?

We zijn benieuwd naar wie jij bent. Wat maakt jou tot de gastenservice medewerker die van deze baan een succes maakt? Onze deur staat voor jou open als jij:

Dit vind je leuk om te doen

 • Eerste aanspreekpunt zijn voor onze gasten: Je verwelkomt onze gasten met glimlach en zorgt voor een optimale dienstverlening;
 • Licht administratief werk: Je handelt alle verzoeken en reserveringen voor de dag af
 • Het beantwoorden van e-mail en telefoon;
 • Het verlenen van hulp en advies als gasten gebruik willen maken van diverse activiteiten in het park.

Aangezien het over een nieuwe functie gaat binnen onze organisatie is het fijn als je aantoonbare ervaring hebt. In ruil daarvoor krijg je van ons de ruimte om deze functie gestalte te geven en van onschatbare waarde te zijn voor de organisatie.

 

Sollicitatieprocedure

Solliciteer

Wat leuk dat je bij Vrouwenhof wil solliciteren! Mail je CV en motivatie om de procedure in gang te zetten. Je ontvangt een bevestiging per mail van ons. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk een terugkoppeling te geven. Succes!

Kennismaking

Zien wij een match op papier? Dan maken we graag nader kennis. Dit kan via een telefonische intake, een online selectiemoment of een persoonlijk gesprek. In sommige gevallen zal ook een tweede gesprek plaatsvinden. Vrouwenhof houdt je goed op de hoogte van wat er in jouw situatie geldt.

Aanbod

Zijn beide partijen enthousiast? Dan zal de eigenaar de arbeidsvoorwaarden met je doornemen en de overeenkomst opstellen. Deze ontvang je via een e-mail.

Welkom bij Vrouwenhof!

Enthousiast geworden?

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

 

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 18 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

 

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje