Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op jouw vragen! Staat je vraag er niet tussen? Wees niet bang om contact met ons op te nemen.

Algemeen

Mag ik mijn hond meenemen naar de speeltuin?
Honden zijn op heel ons terrein niet toegestaan, natuurlijk met uitzondering van hulphonden.

Wat zijn jullie openingstijden?
Alle openingstijden zijn te vinden op onze kalender, klik hier om direct naar deze kalender te gaan!

Kan ik gratis parkeren?
Nee, bij ons in de straat is het betaald parkeren. De parkeermeter staat aan het begin van de straat. Let hier dus goed op als jullie met de auto komen!

Mag ik roken op het terras of in de speeltuin? 
Wij zijn een rookvrije speeltuin en staan voor een rookvrije generatie! Dit betekent dat er niet gerookt mag worden op ons terrein. Als jullie toch een sigaretje willen roken mag dit buiten de poort, of meteen rechts bij binnenkomst.

Hebben jullie ook waardebonnen? 
Ja! Deze waardebonnen zijn bij ons op locatie te koop. Wij hebben waardebonnen die te besteden zijn in ons restaurant, maar natuurlijk kunnen jullie ook bonnen t.w.v. 1x gratis entree kopen!

Het is erg warm vandaag, hebben jullie iets met water om mee te spelen? 
Wij zijn op dit moment bezig met de ontwikkeling van ons nieuwe water speelgebied, deze zal voor de zomer af zijn. Momenteel zetten wij een sproeier aan om toch wat verkoeling te bieden. De kinderen kunnen hier onderdoor rennen om een beetje af te koelen.

Hebben jullie glutenvrije of lactosevrije pannenkoeken?
Jazeker! Wij hebben gluten- en lactosevrije pannenkoeken in het restaurant en op het terras! Met andere allergieën kan er natuurlijk ook rekening gehouden worden.

Entree

Vanaf en tot welke leeftijd moet ik entree betalen? 
Alle spelende kinderen van de leeftijd 1 t/m 12 jaar moeten entree betalen bij binnenkomst. Online je tickets bestellen? Klik hier!

Moeten volwassenen ook betalen?
Volwassenen zijn gratis! Hier hoeft geen entree voor afgenomen te worden. Bestellen jullie online de tickets? Dan is het wel belangrijk om een volwassene ticket t.w.v. €0,- bij de kindertickets te bestellen.

Terras

Mag ik eigen consumpties meebrengen?
Eigen consumpties mogen genuttigd worden in de speeltuin. Hier kunnen jullie picknicken op het gras of plaats nemen aan een van de tafels in de speeltuin. Het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen op ons terras.

Kan ik reserveren voor het terras?
Helaas is het niet mogelijk om een tafeltje te reserveren op ons terras. Mochten jullie zeker willen zijn van een plekje dan kunnen jullie een tafel in ons restaurant reserveren.

Mag ik mijn glazen van het terras mee de speeltuin in nemen?
Dit is niet toegestaan. Veel kinderen lopen op blote voeten door de speeltuin, om verwondingen te voorkomen houden we glas dus graag op het terras.

Feestjes & arrangementen

Moet ik reserveren voor een (kinder)feestje of ander arrangement? 
Jazeker! Om er voor te zorgen dat jullie een fantastische dag tegemoet gaan is het noodzakelijk om te reserveren voor deze arrangementen. Wij kunnen dan rekening houden met beschikbare tafels, inkopen etc. Reserveren kan hier, krijg je de gewenste dag niet geselecteerd? Dan zit deze dag helaas al helemaal vol.

Mag ik mijn eigen taart meenemen? 
Dit mag zeker! Wanneer jullie bordjes en een snijmes nodig hebben kunnen jullie dit aangeven in de reservering. Voor deze service wordt er €5,- in rekening gebracht.

Wordt de tafel versierd als ik een feestje kom vieren?
Onze tafels zijn niet versierd. Mochten jullie het feestje net wat leuker willen maken dan zijn jullie vrij om eigen versiering mee te nemen en de tafel op te leuken!

Overig

Ik wil graag bij jullie komen werken, kan ik solliciteren? 
Leuk dat je ons team wil komen versterken! Om te solliciteren kun je een mailtje sturen naar info@vrouwenhofroosendaal.nl of klik hier

Maandag 18 juli en dinsdag 19 juli gesloten

Belangrijk bericht!💦😰
Wegens de verwachte, extreme hitte aanstaande maandag 18 en dinsdag 19 juli, temperaturen rond de 40 graden, zullen wij helaas onze deuren dichthouden. Verder zijn we élke dag geopend!☀️
We willen maar al te graag deze heerlijke vakantie met jullie vieren!🥳
Tot snel bij Vrouwenhof!

Reserveer hier direct!

Stuur een appje