Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op jouw vragen! Staat je vraag er niet tussen? Wees niet bang om contact met ons op te nemen.

Algemeen

Mag ik mijn hond meenemen naar de speeltuin?
Honden zijn op heel ons terrein niet toegestaan, natuurlijk met uitzondering van hulphonden.

Wat zijn jullie openingstijden?
Alle openingstijden zijn te vinden op onze kalender, klik hier om direct naar deze kalender te gaan!

Kan ik gratis parkeren?
Nee, bij ons in de straat is het betaald parkeren. De parkeermeter staat aan het begin van de straat. Let hier dus goed op als jullie met de auto komen! Betalen via de app kan ook en is makkelijk, de code is 4702.

Mag ik roken op het terras of in de speeltuin? 
Wij zijn een rookvrije speeltuin en staan voor een rookvrije generatie! Dit betekent dat er niet gerookt mag worden op ons terrein. Ook vapen is niet toegestaan. Als jullie toch een sigaretje willen roken mag dit buiten de poort, of meteen rechts bij binnenkomst.

Hebben jullie ook waardebonnen? 
Ja! Deze waardebonnen zijn bij ons op locatie te koop. Wij hebben waardebonnen die te besteden zijn in ons restaurant, maar natuurlijk kunnen jullie ook bonnen t.w.v. 1x gratis entree kopen of een bon voor een abonnement!

Het is erg warm vandaag, hebben jullie iets met water om mee te spelen? 
Jazeker! Sinds 2023 hebben wij een groot natuurlijk waterspeelgebied waar de kinderen zich naar hartenlust uit kunnen leven. Hier kunnen zij ravotten en ontdekken rondom, in en boven een laagje water. Lees alle info op vrouwenhofroosendaal.nl/waterspeelgebied

Hebben jullie glutenvrije of lactosevrije pannenkoeken?
Jazeker! Wij hebben gluten- en lactosevrije pannenkoeken in het restaurant en op het terras! Met andere allergieën kan er natuurlijk ook rekening gehouden worden. Bespreek dit met onze medewerkers.

Entree

Vanaf en tot welke leeftijd moet ik entree betalen? 
Alle spelende kinderen van de leeftijd 1 t/m 12 jaar moeten entree betalen bij binnenkomst. Online je tickets bestellen is goedkoper, je krijgt 50 cent korting per ticket. Klik hier!

Moeten begeleiders ook betalen?
Begeleiders (vanaf 12 jaar) betalen 2 euro entree voor toegang tot de speeltuin. Neem jij hierna heerlijk plaats op ons terras en bestel jij eten of drinken van onze menu- of drankkaart? Dan krijg je €2,- korting op je rekening. Let op: Alleen mogelijk op dag van bezoek mét bon. Wij geven geen geld terug.

Waarom betalen de begeleiders entree?
Om alle faciliteiten schoon en netjes te houden vragen we deze bijdrage. Zo zorgen we voor een schone en opgeruimde speeltuin en goede toiletfaciliteiten bijvoorbeeld.

Hoe zit dat dan met abonnementen?
Voor wat betreft de abonnementen kunnen begeleiders ook een abonnement aan toonder kopen. Dit is geen persoonlijk abonnement zoals die van je kind(eren), maar het is een abonnement dat je  ook aan anderen mee kan geven. Dit abonnement kost € 5,00 en is 1 jaar geldig vanaf de datum van aanschaf. Dit abonnement is 1 x per dag te scannen.

Als je kinderen in 2024 nog een geldig abonnement hebben, dan krijg je van ons maximaal 2 begeleiders abonnementen voor dezelfde looptijd als het abonnement van je kinderen.

Terras

Mag ik eigen consumpties meebrengen?
Eigen consumpties mogen genuttigd worden in de speeltuin. Hier kunnen jullie picknicken op het gras of plaats nemen aan een van de tafels in de speeltuin. Het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen op ons terras.

Kan ik reserveren voor het terras?
Helaas is het niet mogelijk om een tafeltje te reserveren op ons terras. Mochten jullie zeker willen zijn van een plekje dan kunnen jullie een tafel in ons restaurant reserveren.

Mag ik mijn glazen van het terras mee de speeltuin in nemen?
Dit is niet toegestaan. Veel kinderen lopen op blote voeten door de speeltuin, om verwondingen te voorkomen houden we glas dus graag op het terras.

Feestjes & arrangementen

Moet ik reserveren voor een (kinder)feestje of ander arrangement? 
Jazeker! Om er voor te zorgen dat jullie een fantastische dag tegemoet gaan is het noodzakelijk om te reserveren voor deze arrangementen. Wij kunnen dan rekening houden met beschikbare tafels, inkopen etc. Reserveren kan hier, krijg je de gewenste dag niet geselecteerd? Dan zit deze dag helaas al helemaal vol.

Mag ik mijn eigen taart meenemen? 
Dit mag zeker! Wanneer jullie bordjes en een snijmes nodig hebben kunnen jullie dit aangeven in de reservering. Voor deze service wordt er €5,- in rekening gebracht.

Wordt de tafel versierd als ik een feestje kom vieren?
Onze tafels zijn niet versierd. Mochten jullie het feestje net wat leuker willen maken dan zijn jullie vrij om eigen versiering mee te nemen en de tafel op te leuken!

Overig

Ik wil graag bij jullie komen werken, kan ik solliciteren? 
Leuk dat je ons team wil komen versterken! Om te solliciteren kun je een mailtje sturen naar info@vrouwenhofroosendaal.nl of klik hier

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje