Pop up locatie in Roosendaal!

Virtual reality experience

Pop up locatie in Roosendaal!

Virtual reality experience

Pop up locatie in Roosendaal!

Virtual reality experience

VR-ouwenhof @ the Park

In samenwerking met the Park Playground openen wij op 8 december de eerste Virtual Reality, free roam pop-up experience in Roosendaal! In een overdekte ruimte beleef jij spannende avonturen boordevol levensechte actie in een unieke digitale omgeving.

Maak het onmogelijke waar in een virtuele wereld van jouw keuze! Ga de uitdaging aan met familie, vrienden of collega’s. Maak samen een onvergetelijke reis in en naar een virtuele ervaring die jouw verbeeldingskracht overtreft. Ben jij klaar voor deze buitengewone virtual reality wereld bij VR-ouwenhof in Roosendaal?

 

Wat kun je verwachten van je bezoek aan VR-ouwenhof?

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur! Reken in totaal ongeveer 1 uur voor je bezoek. Wanneer je aankomt bij VR-ouwenhof word je begroet door onze vriendelijke hosts die je voorbereiden op een spannende VR-ervaring.

Je VR-avontuur begint met een korte maar spannende inleidende ervaring die je zenuwen op de proef zal stellen. Bereid jezelf en je team voor op de reis naar het onbekende! Na je veiligheidsbriefing is het tijd voor de hoofdact: een meeslepende free-roam VR ervaring van jouw keuze.

Tijdens en na je bezoek heb je de mogelijkheid om iets te drinken in ons restaurant. Natuurlijk ben je na je VR avontuur ook meer dan welkom voor een heerlijk hapje of een uitgebreid lunch/diner. Geloof ons, jullie zullen wat na te praten hebben!

BEN JIJ KLAAR VOOR DIT AVONTUUR?

VR-ouwenhof is gelegen in (Speeltuin) Vrouwenhof.
Navigatie: Vrouwenhoflaan 3, 4701EJ Roosendaal
Parkeren: Mogelijk in de straat, wel betaald!

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

 

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 18 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

 

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stem op ons! Stem op ons! Stuur een appje