Waterspeelgebied Vrouwenhof
Waterspeelgebied Vrouwenhof
Vernieuwend!

Waterspeelgebied

Vernieuwing bij het Vrouwenhof!

Sinds maart 2023 is het mogelijk voor de kinderen om eindeloos te genieten van ons nieuwe en natuurlijke waterspeelgebied! Grenzend aan ons terras is er geheel nieuw gebied met speelplezier voor allen! Hier kunnen de kinderen ravotten en ontdekken rondom, in en boven een laagje water.

Wat houdt dit nieuwe speelgebied precies in?
Dit speelgebied is aangelegd om het speelplezier van de kinderen te vernieuwen en verbeteren. Hierin staan samen spelen, ontdekken en ravotten centraal. Dit wordt gecreëerd door een combinatie van nieuwe speeltoestellen, zand en water!

Veiligheid
Tijdens het ontwikkelen van dit nieuwe speelgebied hebben wij de veiligheid van de kinderen in acht genomen en altijd voorop gesteld in onze plannen. Hierdoor hebben wij gekozen voor een gebied met een klein laagje water (+/- 25 centimeter) zodat de kinderen veilig kunnen afkoelen en ontdekken! Het gebied ligt grenzend aan het terras, waardoor je ook met een drankje in je hand duidelijk zicht hebt op je kind.

Welke toestellen zijn er weg?
Voor de ontwikkeling van het nieuwe gebied hebben we helaas afscheid moeten nemen van een paar van onze leuke huidige speeltoestellen. Zo hebben de familieschommel, het rode en het blauwe speeltoestel plaats gemaakt voor nieuwe toestellen. Maar niet getreurd, in de toekomst gaan we weer leuke toestellen op een andere locatie terug plaatsen!

Toegankelijkheid
Binnen het nieuwe gebied richten we ons ook meer op de toegankelijkheid. Dit houdt in dat spelen niet beperkt wordt en dat het gebied gemakkelijk door te wandelen is. Er is een verhard pad aangelegd waardoor ook de kinderen en volwassenen in een rolstoel makkelijker bij de speeltoestellen kunnen komen. Hiernaast zijn er verhogingen gecreëerd zodat de kinderen ook zittend bij diverse speeltoestellen kunnen. Wij streven naar een plek waar iedereen op zijn of haar eigen manier plezier kan beleven, iedereen is namelijk welkom bij Vrouwenhof!

Zit gelegenheden
Geen zorgen! In het nieuwe gebied blijft er nog als vanouds genoeg plek om plaats te nemen op een bankje of om gezellig te picknicken. Neem dan plaats naast het water waar jullie kunnen genieten van het heerlijke geluid van gespetter en gespater. Mocht je het fijn vinden om dicht in de buurt van je kind(eren) te blijven, dan is dit dus gewoon mogelijk!

Water
Om de veiligheid van de kinderen te kunnen waarborgen hebben wij gekozen voor een dun laagje water in dit nieuwe gebied. Dit betekent dat de kinderen kunnen spetteren en poedelen in het water, maar niet kunnen zwemmen. Zo kunnen ze op de warme dagen heerlijk afkoelen en op de natte dagen lekker met hun regenlaarsjes rondspringen.

Oftewel, nog meer speelplezier! Vanwege het water raden wij aan een extra setje kleding mee te nemen. Zo kunnen de kinderen in droge kleren naar huis.

Neem alvast een kijkje!

Waterspeelgebied Vrouwenhof

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

 

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 18 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

 

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje