Nieuw waterspeelgebied Vrouwenhof Roosendaal
Maart 2023!

Waterspeelgebied

Vernieuwing bij het Vrouwenhof!

Vanaf 2023 kunnen die kinderen genieten van ons nieuwe natuurlijke waterspeelgebied! Grenzend aan ons terras komt er geheel nieuw gebied met speelplezier voor allen! Hier kunnen de kinderen ravotten en ontdekken rondom, in en boven een dun laagje water.

Wat komt er precies in dit nieuwe speelgebied?
Op de plek waar we nu druk aan het bouwen zijn, zijn we bezig met het vernieuwen en verbeteren van het speelplezier van de kinderen. Daar komt vóór de zomeropening van 2023 een geheel nieuw gebied waarin samen spelen, ontdekken en ravotten centraal komen te staan. Dit wordt gecreëerd door een combinatie van nieuwe speeltoestellen, zand en water!

Welke toestellen gaan er weg?
Voor de ontwikkeling van het nieuwe gebied moeten we helaas afscheid nemen van een paar van onze leuke huidige speeltoestellen. Zo gaan de familieschommel, het rode en het blauwe speeltoestel plaats maken voor nieuwe toestellen. Maar niet getreurd, deze zullen in de toekomst op een andere locatie terug te vinden zijn! De nieuwe speeltoestellen in dit gebied zullen de kinderen stimuleren en aansporen om op ontdekking te gaan en heerlijk rond te razen.

Toegankelijkheid
Binnen het nieuwe gebied richten we ons ook meer op de toegankelijkheid. Dit houdt in dat spelen niet beperkt wordt en dat het gebied gemakkelijk door te wandelen is. Er zal een verhard paadje aangelegd worden waardoor ook de kinderen in een rolstoel makkelijker bij de speeltoestellen kunnen komen. Hiernaast zullen er verhogingen aangelegd worden zodat de kinderen ook zittend bij diverse speeltoestellen kunnen. Wij streven naar een plek waar iedereen op zijn of haar eigen manier plezier kan beleven, iedereen is namelijk welkom bij het Vrouwenhof!

Zit gelegenheden
Geen zorgen! In het nieuwe gebied blijft er nog als vanouds genoeg plek om plaats te nemen op een bankje of om gezellig te picknicken. Neem dan plaats naast het water waar jullie kunnen genieten van het heerlijke geluid van gespetter en gespater. Mocht je het fijn vinden om in de buurt van je kind(eren) te blijven, dan is dit dus gewoon mogelijk!

Water
Om de veiligheid van de kinderen te kunnen waarborgen hebben wij gekozen voor een dun laagje water in dit nieuwe gebied. Dit betekent dat de kinderen kunnen spetteren en poedelen in het water, maar niet kunnen zwemmen. Zo kunnen ze op de warme dagen heerlijk afkoelen en op de natte dagen lekker met hun regenlaarsjes rondspringen.

Oftewel, nog meer speelplezier! Vanwege het water raden wij aan een extra setje kleding mee te nemen. Zo kunnen de kinderen in droge kleren naar huis.

Neem alvast een kijkje!

Maandag 18 juli en dinsdag 19 juli gesloten

Belangrijk bericht!💦😰
Wegens de verwachte, extreme hitte aanstaande maandag 18 en dinsdag 19 juli, temperaturen rond de 40 graden, zullen wij helaas onze deuren dichthouden. Verder zijn we élke dag geopend!☀️
We willen maar al te graag deze heerlijke vakantie met jullie vieren!🥳
Tot snel bij Vrouwenhof!

Reserveer hier direct!

Stuur een appje