pannenkoekenfeest

Kinderfeestjes

Kom je verjaardag bij ons vieren!

De speeltuin is een geweldige plek om een kinderfeestje te vieren!

Wij hebben leuke arrangementen voor een kinderfeestje, met ruime keuze voor iedereen! Kinderfeestjes zijn mogelijk op elke dag dat we open zijn. Houd er wel rekening mee dat de kinderfeestjes wel eens vol kunnen zitten, dus reserveer dan ook op tijd om teleurstelling te voorkomen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de tafel naar eigen wens te versieren! Wil je geen door ons georganiseerd arrangement maar wel lekker komen spelen? Dan is het altijd mogelijk om plaats te nemen op het gras in de speeltuin. Hier kan er gezellig gepicknickt worden met de kinderen.

Vanwege ons waterspeelgebied adviseren wij om op de uitnodiging te vermelden dat de ouders schone kleding meegeven. Zodat de kinderen schoon en droog mee naar huis gaan.

Feestplezier

Kosten: € 14,00 per kind
Minimaal aantal kinderen: 6

 • Entree tot de speeltuin
 • Onbeperkt ranja voor alle kinderen
 • Pannenkoek zelf versieren of een frietje met snack
 • Softijsje, slush puppy of zakje chips
 • Leuk cadeau voor de jarige uit onze cadeaukast

Begeleiders hebben altijd gratis toegang en op vertoon van een geldig abonnement van de jarige, krijgt de jarige 5 euro korting op het arrangement. Deze korting is exclusief voor de jarige, er wordt geen korting verrekent op overige gasten en genodigden.

De pannenkoek zelf versieren is een naturel pannenkoek die de kinderen zelf kunnen versieren met slagroom, Nutella, choco mini’s en vruchtenhagel. De frietjes worden geserveerd met een snack. Halal is ook mogelijk, dan krijgen de kinderen een halal frikandel of kipnuggets.

Pannenkoekengourmet

Kosten: € 16,00 per kind
Minimaal aantal kinderen: 6
Maximaal aantal kinderen: 12

 • Entree tot de speeltuin
 • Onbeperkt ranja voor alle kinderen
 • Pannenkoeken gourmet
 • Softijsje, slush puppy of zakje chips
 • Leuk cadeau voor de jarige uit onze cadeaukast

Begeleiders hebben altijd gratis toegang. Op vertoon van van een geldig abonnement van de jarige, krijgt deze 5 euro korting op het arrangement.

De pannenkoekengourmet houdt in dat de kinderen zelf hun eigen pannenkoekjes kunnen bakken op het pannenkoekengourmetstel. Hierbij zitten de volgende toppings inbegrepen: Nutella, choco mini’s, vruchtenhagel, appel en kaas.

Dit feestje is het hele jaar door te vieren. LET OP! Dit kinderfeestje is niet buiten mogelijk. Jullie tafel is binnen, maar de kinderen kunnen natuurlijk lekker ravotten in de speeltuin.

pannenkoekenfeest

Extra's

De feestvreugde nóg wat verder vergroten? Dat kan! Je kunt je feestje uitbreiden met snoepjes en meer.

We hebben hiervoor verschillende mogelijkheden:

 • Verrassingssnoepzak € 2,50
 • Los snoep (prijs volgens prijslijst)
 • Klein cadeautje uit de kast voor 1 munt (€1,00 per kind)

Wil je een verrassingssnoepzak bij boeken? Noteer dit dan in het opmerkingenveld bij je reservering. Indien je andere wensen hebt, neem dan contact met ons op en dan kijken we graag naar de mogelijkheden.

pannenkoek poedersuiker

Maandag 18 juli en dinsdag 19 juli gesloten

Belangrijk bericht!💦😰
Wegens de verwachte, extreme hitte aanstaande maandag 18 en dinsdag 19 juli, temperaturen rond de 40 graden, zullen wij helaas onze deuren dichthouden. Verder zijn we élke dag geopend!☀️
We willen maar al te graag deze heerlijke vakantie met jullie vieren!🥳
Tot snel bij Vrouwenhof!

Reserveer hier direct!

Stuur een appje