Kinderfeestjes

Vier je verjaardag bij de leukste speeltuin van Roosendaal!

Jouw kind is jarig en dat mag samen met alle vriendjes en vriendinnetjes gevierd worden bij Vrouwenhof! Voor een onvergetelijk kinderfeestje hebben wij arrangementen voor iedereen. Laat ons je zorgen ontnemen en ben ervan verzekerd dat de kinderen de tijd van hun leven beleven. Maak je niet druk over het weer, want ook hier hebben wij aan gedacht! Bij Vrouwenhof hebben we alles voor het vieren van een geslaagde verjaardag.

Abonnementen

Begeleiders hebben altijd gratis toegang en op vertoon van een geldig abonnement van de jarige, krijgt de jarige €15,- korting op het arrangement. Deze korting is exclusief voor de jarige, er wordt geen korting verrekend op overige gasten en genodigden.

Extra informatie

Houd er rekening mee dat er meerdere feestjes op een dag gevierd kunnen worden in onze buitenspeeltuin, hierdoor de reservering wel eens vol zitten. Reserveer daarom op tijd om teleurstelling te voorkomen. Vanwege ons waterspeelgebied adviseren wij om op de uitnodiging te vermelden dat de ouders schone kleding meegeven. Dit om te verzekeren dat de kinderen schoon en droog weer terug naar huis kunnen gaan.

Annulering van een kinderfeestje kan tot 48 uur voor aanvang van het feestje kosteloos. Eventuele aanbetaling wordt teruggestort. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van het feestje kunnen we kosteloos een andere datum voor het feestje vastleggen, we geven geen geld terug.

Geniet zorgeloos van het feestje

Het organiseren van een verjaardagsfeestje in Roosendaal moet leuk zijn, niet stressvol. Daarom maken we het bij het Vrouwenhof eenvoudig voor je. Kies uit onze themafeestjes en laat ons de rest doen. Van de activiteiten tot het eten, we zorgen ervoor dat alles klaar staat zodat jij en je kind volop kunnen genieten van de verjaardag. Of je nu droomt van een pannenkoeken feest of een sportieve middag, in onze speeltuin is het mogelijk.

Kiezen voor een kinderfeestje bij het Vrouwenhof betekent kiezen voor gemak. Onze pakketten zijn ontworpen om aan alle wensen te voldoen en bieden voor elk wat wils. Terwijl de kinderen veilig spelen en nieuwe avonturen beleven, kunnen de ouders ontspannen en genieten van het gelach en plezier. Laat de organisatie maar aan ons over; jouw taak is om te genieten van de blije gezichten.

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje