2e pannenkoek gratis

Pannenkoeken donderdag!

Een pannenkoek op donderdag bezorgt iedereen een lach!

Klaar met werken, de kinderen van school maar net zo voor het weekend geen zin om te koken? Dan hebben we wat leuks bedacht! Elke* donderdag krijg je namelijk de 2e pannenkoek gratis in ons restaurant!

Voorwaarden
  • Elke 2e pannenkoek gratis!
  • Alle pannenkoeken (op de LEGO® pannenkoeken na) doen mee aan deze actie, andere gerechten zijn uitgesloten
  • Deze actie is enkel geldig op donderdagen

*m.u.v. vakanties en feestdagen. Bekijk de kalender hieronder voor de actuele actiedagen.

Praktische informatie

Komen jullie voor 17:00? Dan dienen jullie voor iedereen een geldig ticket of abonnement te hebben.

Na 17:00 is de entree voor iedereen gratis.

Piek tarief
Dal tarief
Gesloten
Evenement
Gekozen datum:

Grote buitenspeeltuin

Iedere donderdag is het feest in Roosendaal bij ons in het pannenkoekenrestaurant! Deze dag hebben we een superleuke actie, koop 1 pannenkoek en de tweede krijg je van ons cadeau. Perfect voor families die zin hebben in een gezellig en voordelig uitje. Terwijl jullie genieten van onze overheerlijke pannenkoeken, van zoet tot hartig, hoeven de kids zich geen moment te vervelen. Onze grote buiten speeltuin staat klaar voor alle kleine avonturiers om lekker te spelen en nieuwe vriendjes te maken. Dus, zin in een onbezorgde avond waar smullen en spelen centraal staan? Maak van de donderdag jullie vaste pannenkoekendag en kom gezellig langs bij ons restaurant in Roosendaal!

speeltuin

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje