05-06-2024 | 15:00

SlodDe & Vos in de geluidentuin

SlodDe & Vos in de geluidentuin

SlodDe, de ondeugende muzikant & Vos, de pientere uitvinder maken samen de meest bizarre avonturen mee.

In deze interactieve voorstelling gaan SlodDe & Vos met een oude schatkaart op zoek naar de bijzondere liedjeskas in de Geluidentuin. In de liedjeskas is het een drukte van jewelste met rondvliegende muzieknootjes, die SlodDe & Vos moeten vangen om liedjes mee te vormen. Eenmaal gevangen blijven deze vrolijke liedjes voor altijd om je heen dansen zodat je je nooit somber hoeft te voelen. Er is alleen een klein probleem: waar ís die liedjeskas?

Luister naar de fantastische verhalen van SlodDe (de Vos), Vos (de Kat), en Katta (de Koala), terwijl ze namen bedenken voor vreemde kleuren die eigenlijk best wel echt lijken te zijn. Beleef een griezelig avontuur wanneer het tijd is om te slapen en probeer eens op je allerbest een liedje in je hoofd mee te zingen!

Ga mee op avontuur!

05 juni 15:00 | Speeltuin Vrouwenhof
Op 5 juni komen meneertje SlodDe & Vos naar het gloednieuwe openluchttheater in Speeltuin Vrouwenhof!  In het hartje van Roosendaal zijn jullie uitgenodigd voor een muzikaal spektakel. Geniet van de vrolijke chaos in de Geluidentuin en dans mee als een vis, als een kip, of zelfs als een… vogelschaap?!

Thema: Muziektheater
Adviesleeftijd: 3 t/m 8 jaar
Duur: 45 minuten
Prijs: €11,95 p.p.*

*Let op! Jouw tickets zijn geldig vanaf 14:30 op de dag van de show. Wil je eerder komen om te spelen? Dan dien je ook in het bezit te zijn van een entreebewijs. Deze zijn tegen een gereduceerd tarief te bestellen. 

Praktische informatie

  • Toegang vanaf 14:30, eerder enkel met een geldig toegangsbewijs (ticket of abonnement).
  • Van tevoren eerst komen spelen? Koop dan een entreeticket. Deze zijn tegen een gereduceerd tarief te bestellen tijdens het bestelproces van de theatertickets. Later toevoegen is alleen mogelijk voor de reguliere prijs.
  • Onze shows gaan ook door als het regent. Je staat vrij om een poncho o.i.d. mee te nemen.
  • Paraplu’s zijn niet toegestaan.
  • Onze zitplaatsen zijn van steen. Zit je liever op een zachte ondergrond? Neem dan een eigen kussentje, dekentje etc. mee.
  • Wij geven geen geld terug.
  • Wij zijn gevestigd in Speeltuin Vrouwenhof, niet te verwarren met het openluchttheater Vrouwenhof.

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje