Spaar met ons mee voor een nieuwe familieschommel!

Doneer & help mee!

Bekijk onze voortgang!

1205.65

Vrouwenhof schoon!

Vrouwenhof is altijd bezig met ontwikkelen en vernieuwen! Zo hebben wij vorig jaar onze entree verplaatst, ons take away punt ‘t olifantje geopend & dit voorjaar een heel nieuw speelgebied aangelegd. Nieuwe dingen komen, oude dingen gaan, maar van sommige speeltoestellen kunnen wij ook geen afstand nemen!

BLIKJES DONEREN

Begin 2023 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze geliefde familieschommel. Wij willen, net zo graag als jullie waarschijnlijk, een mooie nieuwe familieschommel in de speeltuin. Na de grote investering van het waterspeelgebied zijn we dus weer begonnen aan het sparen voor dit nieuwe speeltoestel. En nu ook wij aan het statiegeldverhaal voor blikjes hebben moeten geloven hebben we het volgende bedacht:

Alle blikjes die ingeleverd worden gebruiken we voor dit spaarpotje, alle beetjes helpen en zo houden we Vrouwenhof ook nog eens extra schoon! Maar heb je thuis blikjes en wil je ze doneren om de familieschommel bij elkaar te sparen? Geef ze gerust af bij de entree van de speeltuin. Wij nemen ze graag in!

ALLE BEETJES HELPEN

Wil jij bijdragen aan een nieuw speeltoestel waar duizenden kinderen weer jarenlang plezier van kunnen hebben maar heb je geen blikjes? Dan zouden wij enorm blij zijn met een donatie, groot of klein, alles brengt ons weer eens stapje dichterbij dit nieuwe speeltoestel!

We houden jullie op de hoogte!

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje