29-05-2024 | 15:00

Pim & Pom vieren feest!

Pim en Pom vieren feest!

De twee beste katten vriendjes van het land beleven weer een nieuw, grappig, muzikaal maar bovenal feestelijk avontuur. Het leuke aan dit avontuur is, jij bent uitgenodigd!

Kattenvriendjes Pim en Pom houden wel van een avontuur. De ondeugende Pim en slimme Pom willen graag een feest organiseren, maar weten niet precies hoe dat moet. Ze hebben jouw hulp hard nodig! Welke attributen gebruik je? Wie nodig je uit? En dat is eigenlijk nog maar het begin…

De twee kunnen jullie hulp dus goed gebruiken. Jullie kennen Pim & Pom van hun leuke avonturen. Maar is Pom echt de wijze van de twee en heeft Pim weer teveel praatjes? Vier met de hele familie een Pim en Pom-tastisch feest!

Jij bent uitgenodigd!

25 mei, 15:00 | Speeltuin Vrouwenhof
Op 25 mei komen Pim & Pom een feestje bouwen in het gloednieuwe openluchttheater in Speeltuin Vrouwenhof!  In het hartje van Roosendaal zijn jullie uitgenodigd voor een muzikaal spektakel met de leukste kattenvriendjes. Vier jij dit feestje mee?

Thema: Interactief poppentheater
Adviesleeftijd: 2 t/m 7 jaar
Duur: 35 minuten
Prijs: €11,95 p.p.*

*Let op! Jouw tickets zijn geldig vanaf 14:30 op de dag van de show. Wil je eerder komen om te spelen? Dan dien je ook in het bezit te zijn van een entreebewijs. Deze zijn tegen een gereduceerd tarief te bestellen. 

Praktische informatie

  • Toegang vanaf 14:30, eerder enkel met een geldig toegangsbewijs (ticket of abonnement).
  • Van tevoren eerst komen spelen? Koop dan een entreeticket. Deze zijn tegen een gereduceerd tarief te bestellen tijdens het bestelproces van de theatertickets. Later toevoegen is alleen mogelijk voor de reguliere prijs.
  • Onze shows gaan ook door als het regent. Je staat vrij om een poncho o.i.d. mee te nemen.
  • Paraplu’s zijn niet toegestaan.
  • Onze zitplaatsen zijn van steen. Zit je liever op een zachte ondergrond? Neem dan een eigen kussentje, dekentje etc. mee.
  • Wij geven geen geld terug.
  • Wij zijn gevestigd in Speeltuin Vrouwenhof, niet te verwarren met het openluchttheater Vrouwenhof.

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje