Nieuw! In speeltuin Vrouwenhof

Openluchttheater

Openluchttheater in speeltuin Vrouwenhof!

Stap binnen in een wereld vol avontuur en verbeelding, waar dromen tot leven komen in de open lucht! In ons gloednieuwe openluchttheater, gelegen in Speeltuin Vrouwenhof, nodigen we kinderen van 3 t/m 12 jaar uit om te genieten van magische momenten en onvergetelijke voorstellingen. Ook voor de volwassenen belooft dit een waar spektakel met humor te worden!

In mei & juni 2024 komt ons theater tot leven in hartje Roosendaal met een reeks nationaal bekende shows, speciaal ontworpen om jonge geesten te betoveren en harten te verwarmen. Van kleurrijke karakters tot meeslepende verhalen, ons programma belooft een feest van entertainment voor de hele familie!

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje