30-06-2024 | 15:00

Sjakie & Jopie

Sjakie & Jopie

Een voorstelling boordevol grappige en herkenbare verhalen en vrolijke meezingers gebaseerd op het gelijknamige kinderboek!

Sjakie heeft altijd minstens één pleister op zijn lichaam. Hij kan onhandig zijn, maar als er muziek klinkt, danst hij. Jopie herken je meteen. Als ze rent, is ze net een paardje. Ren, galop, ren, galop! Met veel fantasie verkennen Sjakie en Jopie hun wereld en ontmoeten ze de bewoners van hun kleurrijke straat.

Vandaag is het feest in de straat van Sjakie en Jopie. En de vrienden hebben je hulp hard nodig om op tijd klaar te zijn en er een onvergetelijke dag van te maken. Zal buurman Rob wel komen? En wat als de ijsjes smelten? Gelukkig hebben Sjakie en Jopie overal een oplossing voor. Met veel fantasie verkennen ze hun wereld en ontmoeten ze de bewoners van hun kleurrijke straat.

 

Verken de wereld!

30 juni 15:00 | Speeltuin Vrouwenhof
Op 30 juni halen Sjakie & Jopie hun kleurrijke straat naar het gloednieuwe openluchttheater in Speeltuin Vrouwenhof!  In het hartje van Roosendaal zijn jullie uitgenodigd voor een voorstelling boordevol grappige, herkenbare verhalen en vrolijke meezingers!

Thema: Interactief muziektheater
Adviesleeftijd: 3 t/m 7 jaar
Duur: 50 minuten
Prijs: €11,95 p.p.*

*Let op! Jouw tickets zijn geldig vanaf 14:30 op de dag van de show. Wil je eerder komen om te spelen? Dan dien je ook in het bezit te zijn van een entreebewijs. Deze zijn tegen een gereduceerd tarief te bestellen. 

Praktische informatie

  • Toegang vanaf 14:30, eerder enkel met een geldig toegangsbewijs (ticket of abonnement).
  • Van tevoren eerst komen spelen? Koop dan een entreeticket. Deze zijn tegen een gereduceerd tarief te bestellen tijdens het bestelproces van de theatertickets. Later toevoegen is alleen mogelijk voor de reguliere prijs.
  • Onze shows gaan ook door als het regent. Je staat vrij om een poncho o.i.d. mee te nemen.
  • Paraplu’s zijn niet toegestaan.
  • Onze zitplaatsen zijn van steen. Zit je liever op een zachte ondergrond? Neem dan een eigen kussentje, dekentje etc. mee.
  • Wij geven geen geld terug.
  • Wij zijn gevestigd in Speeltuin Vrouwenhof, niet te verwarren met het openluchttheater Vrouwenhof.

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje