zandbak
365 dagen speelplezier!

Abonnementen

Een abonnement waar je het hele jaar plezier van hebt voor maar € 39,50!

Geniet van 365 dagen speelplezier bij het Vrouwenhof! Of je na school nog een paar uurtjes komt, je na je pannenkoek nog heerlijk wilt spelen of een hele dag lang wil ravotten, het is allemaal mogelijk met een abonnement! Nog leuker, na 4 bezoeken is het al voordeliger om een abonnement aan te schaffen. Hiernaast zitten er meerdere voordelen aan een abonnement. Zo zijn er vaak exclusieve kortingen en leuke acties!

Bij het aanschaffen van een abonnement krijg je altijd een digitaal abonnement in de mail. Wil je ook een fysiek pasje? Dan zijn deze te verkrijgen bij onze entree!

Koop je abonnement alvast online! Zo ben je nog sneller binnen bij je volgende bezoek.

Voordelen

  • Korting bij meerdere evenementen zoals pasen, Halloween & moederdag. Deze korting staat altijd aangegeven op de website.
  • Ben je jarig? Vier je kinderfeestje dan bij Vrouwenhof! Als abonnementhouder krijg je €15,- korting op een door ons geregeld feestje.
  • Je krijgt als abonnementhouder altijd 50% korting op je pannenkoek in de wintermaanden (november t/m februari)*.
  • Wil je eerst kijken of de speeltuin & je kind een match zijn? Dat kan! Kom je binnen met een regulier ticket dan kun je de aankoopprijs terug krijgen op je abonnement**.
  • Na 4 keer spelen is een abonnement al voordeliger!

*m.u.v. lopende acties
**Deze korting kan alleen ingewisseld worden op de dag dat het ticket geldig is. 

Belangrijk om te weten

  • Een abonnement is persoonsgebonden & staat op de naam van het kindje.
  • Wij hebben geen pasfoto nodig. Om je abonnement aan te maken hebben wij enkel de naam van het kind, een mailadres, de straatnaam, postcode en woonplaats nodig.
  • Het abonnement is 365 dagen geldig vanaf dag van aanschaf.

Abonnement voor de volwassenen voor maar €5,00

12 maanden lang toegang met je kinderen naar Vrouwenhof voor maar €5,00 per volwassenen.

Dit abonnement is aan toonder en maar 1 x per dag te scannen. Komen opa en oma een keer met de kleinkinderen, dan kunnen zij op jouw pas binnen.

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje