Tijden & Tickets

Piek tarief
Dal tarief
Gesloten
Evenement
Gekozen datum:

Tickets & Prijzen 2023

Tickets

Koop hier je ticket voor een hele dag plezier in onze enorme speeltuin!

Er dient een ticket gekocht te worden voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar. Hierin hanteren wij 2 prijzen die afhangen van je bezoekdatum:

  • 1 maart t/m 31 oktober: €6,95
  • 1 november t/m 28 februari: gratis

Volwassenen zijn gratis! Wel is het belangrijk dat deze in bezit zijn van een volwassene ticket (t.w.v. €0,00). Iedere bezoeker dient een geldig toegangsbewijs te hebben, ook als je gratis entree hebt.

Abonnement

Een abonnement waar je het hele jaar plezier van hebt voor maar € 39,50!

12 maanden lang speelplezier bij het Vrouwenhof! Kom voor een uurtje na school of blijf  heel de middag, alles kan met een abonnement. Na 6 bezoeken heb je het abonnement er al uit.

Hiernaast zitten er meerdere voordelen aan een abonnement. Zo zijn er vaak exclusieve kortingen en leuke acties!

Je krijgt als abonnementhouder altijd 50% korting op je pannenkoek in de wintermaanden (november tm februari) en je krijgt korting bij bepaalde evenementen. Boek je daarnaast een door ons georganiseerd kinderfeestje, dan krijg je 14 euro korting op je feestje.

Een Vrouwenhof abonnement is momenteel alleen verkrijgbaar aan de fysieke kassa. Kom gezellig langs!

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!

Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 15 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!

Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

Reserveer hier direct!

Stuur een appje