22-06-2024 | 15:00

De Magische Kast

De Magische Kast!

Een familievoorstelling vol magische trucs, grappige twists, jongleerkunsten en verrassende effecten.

Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Al 100 jaar op slot, wie krijgt ‘m open? Lukt het Huub en zijn publiek om samen de magische kast open te krijgen? Wat zou er in de kast zitten en wat doe je als blijkt dat ‘ie betoverd lijkt te zijn?

Een betoverde show met veel humor! Boordevol vrolijke, grappige, spectaculaire, interactieve momenten. Leuk voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen!

 

Krijg jij hem open?

22 juni 15:00 | Speeltuin Vrouwenhof
Op 22 juni komen Huub Kooijmans & zijn magische kast naar het gloednieuwe openluchttheater in Speeltuin Vrouwenhof!  In het hartje van Roosendaal zijn jullie uitgenodigd voor een magische show met de gekste momenten! Krijgen jullie de magische kast open?

Thema: Interactief theater
Adviesleeftijd: 4 t/m 12 jaar
Duur: 45 minuten
Prijs: €11,95 p.p.*

*Let op! Jouw tickets zijn geldig vanaf 14:30 op de dag van de show. Wil je eerder komen om te spelen? Dan dien je ook in het bezit te zijn van een entreebewijs. Deze zijn tegen een gereduceerd tarief te bestellen. 

Praktische informatie

  • Toegang vanaf 14:30, eerder enkel met een geldig toegangsbewijs (ticket of abonnement).
  • Van tevoren eerst komen spelen? Koop dan een entreeticket. Deze zijn tegen een gereduceerd tarief te bestellen tijdens het bestelproces van de theatertickets. Later toevoegen is alleen mogelijk voor de reguliere prijs.
  • Onze shows gaan ook door als het regent. Je staat vrij om een poncho o.i.d. mee te nemen.
  • Paraplu’s zijn niet toegestaan.
  • Onze zitplaatsen zijn van steen. Zit je liever op een zachte ondergrond? Neem dan een eigen kussentje, dekentje etc. mee.
  • Wij geven geen geld terug.
  • Wij zijn gevestigd in Speeltuin Vrouwenhof, niet te verwarren met het openluchttheater Vrouwenhof.

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje