20 & 21 april 2025

Pasen

Vier pasen bij Vrouwenhof!

Reserveren is mogelijk vanaf februari/maart 2025

Ook dit jaar vieren we weer Pasen bij Vrouwenhof in hartje Roosendaal! Op eerste en tweede paasdag kun je met de hele familie genieten van een verrukkelijke paasbrunch in buffetvorm & kunnen de kinderen op zoek naar alle verloren paaseieren in de speeltuin. Een heerlijk ochtendje voor jong én oud!

Prijzen paasbrunch: vanaf €16,50
Prijzen paaseieren zoeken: vanaf €3,50

 

De ideale activiteit voor het gehele gezin!

Paasbrunch

Reserveren is mogelijk vanaf februari/maart 2025

Samengesteld door onze chefs, goedgekeurd door de paashaas! Op 20 & 21 april kunnen jullie van 10.00u tot 12.00u genieten van een heerlijke uitgebreide paasbrunch voor de hele familie. Wat kunnen jullie verwachten?

  • Assortiment van broodjes met beleg
  • Heerlijke pancakes met topping
  • Yoghurt met fruit en cruesli
  • Huisgemaakte salades
  • Scrambled eggs & spek
  • Water, jus ‘d orange, koffie & thee

Een paasbrunch is natuurlijk niet compleet zonder het zoeken van eieren! Voor €3,50 extra kunnen jullie tussen 11.00u en 12.00u helpen met het verzamelen van alle paaseieren in de speeltuin. Kies voor ons combiticket ‘Paasbrunch & eieren zoeken’ om de activiteit met bovenstaand tijdslot te bestellen!

PRIJZEN

Volwassenen: €19,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 12 jaar: €16,50 p.p.*
Kinderen 1 t/m 3 jaar: €5,50 p.p.*
*Inclusief entree

Paaseieren zoeken

De paashaas is al zijn eieren verloren in de speeltuin! In het gras, tussen de schommels, bovenin de glijbaan, overal waar je kijkt liggen eieren. Voor €3,50* kun jij ons helpen om de eieren weer terug te brengen! Als bedankje krijg je daarna ook nog een paaszakje vol verrassingen!
*exclusief toegang tot de speeltuin

TIJDSLOTEN

Eieren zoeken is momenteel alleen mogelijk op zondag 20 april tussen 13.00u en 14.00u. Je tijdslot kies je bij het kopen van de tickets. Mocht je deze activiteit samen met de paasbrunch willen kopen, dan zit hier een ander tijdslot aan vast. Houd hier rekening mee tijdens het bestellen van de tickets!

Reserveren is mogelijk vanaf februari/maart 2025

Paaseieren zoeken speeltuin Vrouwenhof

ABONNEMENTHOUDERS

PAASBRUNCH

Heb je een Vrouwenhof abonnement én kom je langs voor de paasbrunch? Dan kun je gratis meedoen aan de activiteit eieren zoeken! Kies hiervoor het ticket ‘Paasbrunch & eieren zoeken abonnementhouders’. Dit ticket is alléégeldig i.c.m. een geldig Vrouwenhof abonnement.

ABONNEMENTHOUDERS

PAASEIEREN ZOEKEN

Heb je een abonnement? Dan hoef je natuurlijk geen entree te betalen, kies dan voor het ticket ‘Paaseieren zoeken abonnementhouders’. Dit ticket is alléén geldig i.c.m. een geldig Vrouwenhof abonnement.

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje