Welke kies jij?

LEGO® bij je Pannenkoek!

VROUWENHOF IN LEGO®, SPAAR ZE ALLEMAAL!

Vanaf 28-09-2023 kun je sparen voor ons limited edition LEGO® Vrouwenhof Pannenkoekenhuis! Ook zijn er verschillende te gekke losse setjes met ons eigen logo. Bestel ons tijdelijke LEGO® Pannenkoekmenu, met een kleine (€12,50) of grote naturel pannenkoek(€13,50), en verzamel ze allemaal!

HOE WERKT HET SPAREN?

Bestel ons LEGO® Pannenkoekmenu* met een LEGO-setje naar keuze. Hier kun je kiezen uit:

  • De LEGO® Vrouwenhof kok
  • De LEGO® Vrouwenhof ober
  • Het LEGO® terras
  • Het LEGO® keukentje

Een van onze collega’s zal het juiste setje afstempelen op je spaarkaart tijdens het afrekenen. Heb je alle 4 de LEGO®-setjes verzameld en dus een volle spaarkaart? Dan kun je het LEGO® Vrouwenhof Pannenkoekenrestaurant kopen! Voor maar €19,95 maakt het restaurant jouw set compleet. Vanaf dan kun jij zeggen dat je ons limited edition Vrouwenhof restaurant in blokjes bij je in huis hebt staan! Wie wil dat nu niet?

Alle setjes en bouwbeschrijvingen vind je hier!
*Deze pannenkoeken zijn uitgesloten van de pannenkoek donderdag actie. Onze LEGO® speelsets zijn limited edition. Gemaakt van nieuwe en originele LEGO® stenen. Dit is geen officiële LEGO® set.

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje