Horecamedewerker Quick Service

Vacature

Medewerker Quick Service

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Vanaf maart 2024 zijn wij weer op zoek naar toppers (vanaf 17 jaar) om ons team te komen versterken!

Waarom zou je een baantje in de horeca nemen?

Goed dat je het vraagt! Werken in de horeca is de leukste & veelzijdigste manier om geld te verdienen. Zo krijg je een horeca conform salaris, maar zitten er ook veel andere voordelen aan. Wij hebben ze even op een rijtje gezet:

 • Alleen vakkenvullen is verleden tijd! Vanaf nu werk je samen met een heel team om te zorgen dat onze gasten met een glimlach naar huis gaan.
 • Je wordt (nog) socialer & leert beter te communiceren. Dit is niet alleen nu fijn, maar ook in de toekomst.
 • Je leert met kritiek omgaan en zoekt samen naar een passende en creatieve oplossing.
 • Het is een beetje zoals op kamers gaan, je leert zelfstandig keuzes maken zonder dat iemand constant over je schouder mee kijkt.
 • Elke dag is anders, want elke gast is anders! Zo verveel jij je nooit!

OVER ONS

Vrouwenhof is de grootste speeltuin van West Brabant met een mooi en gezellig terras en pannenkoekenrestaurant. In onze speeltuin hebben wij een take away punt genaamd ‘t Olifantje. Hier kunnen onze gasten de lekkerste snoepjes, ijsjes, drankjes & warme hapjes bestellen en afhalen. Dit is de locatie waar jij de gasten blij mag gaan maken. Samen met jou willen we de groei maken naar een mooie dagrecreatie waar de gast de gehele dag ontzorgt wordt. Dat doen we met plezier en zo goed mogelijk!

Het team

Samen met onze medewerkers kunnen we uitstekende service bieden en goede resultaten neerzetten. Daarom werken we bij Vrouwenhof graag samen met getalenteerde mensen. Mensen die van elkaar verschillen en elk op hun manier waardevol zijn voor de organisatie, natuurlijk ook mensen die plezier beleven aan samenwerken. Samenwerken is namelijk dé manier van werken bij Vrouwenhof.

Bij ons kan je rekenen op de samenwerking met jouw team. Andersom moeten zij ook op jou kunnen vertrouwen!
Vrouwenhof team

Wat bieden we jou?

Een baan bij het leukste uitje van West-Brabant! Wij bieden:

 • Een leuke en veilige werkomgeving met een gezellig team met genoeg leeftijdsgenoten! Werkplezier is namelijk net zo goed belangrijk.
 • De mogelijkheid om dingen te leren. Zeg nou zelf, niemand vindt het leuk om elke dag precies hetzelfde te doen, toch? Je kan altijd rekenen op onze aanmoedigingen om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.
 • De mogelijkheid om zelfstandig te werk te gaan. Bij ‘t Olifantje zorg jij zelfstandig en/of met een collega voor onze gasten.
 • We zijn allemaal jong (geweest), daarom hebben wij ook fijne werktijden! Zo kun je ‘s avonds gewoon nog met vrienden afspreken na het werk. ‘t Olifantje sluit om 18:30, hierna hoeven jullie enkel nog op te ruimen!
 • Fijn salaris, zodat je op je vrije dagen ook nog eens wat leuks kan doen.
 • Je eigen lunchpakketje mee? Mag, maar is niet nodig! Bij ons krijg je afhankelijk van je uren ook een maaltijd & drinken.

Je werkzaamheden zijn elke dag wisselend. Deze variëren van bestellingen opnemen & bestellingen klaarmaken. Zo tap je de mooiste softijsjes, bak je de lekkerste frietjes en zet je heerlijke koffie! Hier werk je met een kassasysteem, frituur, professionele koffiemachine & meer! Uiteraard horen ook de mindere taken zoals opruimen, afwassen & schoonmaken tot je taken.

Wie ben jij?

We zijn benieuwd naar wie jij bent! Wat maakt van jou de ideale horecamedewerker? Onze deur staat voor jou open als jij:

 • iemand bent die graag hard werkt (in teamverband & alleen)
 • iemand die de touwtjes in handen neemt & ook zelfstandig goed kan werken.
 • het overzicht kan houden met twee vingers in je neus.
 • plezier hebt in je werk! Gasten merken het als de sfeer goed is, het is daarom belangrijk dat je altijd met een glimlach te werk te gaan.
 • zorgt dat elke gast met een fijn en tevreden gevoel naar huis gaat. Hier kijk je naar de wensen en behoeftes van elke gast.
 • 1 dag in het weekend beschikbaar bent en in de vakantie ook doordeweeks.
 • ervaring in een snackbar/fast service restaurant hebt.

Bij Vrouwenhof doen we het écht samen. Heb jij zin om te beginnen aan de leukste bijbaan van Roosendaal? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier en wie weet kun je jezelf bij ons gaan ontwikkelen tot een echte horecatopper!

 

Sollicitatieprocedure

Solliciteer

Wat leuk dat je bij Vrouwenhof wil solliciteren! Vul onderstaand formulier in. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk een terugkoppeling te geven.

Kennismaking

Zien wij een match op papier? Dan maken we graag nader kennis op locatie!

Aanbod

Zijn beide partijen enthousiast? Dan krijg je van ons te horen dat je bent aangenomen.

Welkom bij Vrouwenhof!

Enthousiast geworden? Solliciteer hier!

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Adres(Vereist)
Deze hebben wij nodig om contact met je op te kunnen nemen voor een sollicitatiegesprek!
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Geen CV? Geen zorgen! Het is niet verplicht deze te uploaden.
*Minimaal 2 zinnen
Zo ja, laat de naam van deze persoon achter

Wij zoeken jou!

Wil jij werken op de leukste plek van Roosendaal? Solliciteer dan nu!
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar nieuwe leuke medewerkers (vanaf 16 jaar) die ons team willen komen versterken! Of je al ervaren bent of dit je eerste baan wordt, dat maakt niet uit. Wij zullen je alles bijbrengen!
Je komt te werken in een team waarbij we het echt samen doen! Een team dat hard werkt, maar ook vaak de gezelligheid opzoekt. Zo hebben we minimaal 3 personeelsevenementen in een jaar, wie wil dat nou niet?

 

Reserveer hier direct!

Stuur een appje